Η Epson υποστήριξε την πραγματοποίηση της έκθεσης, αναλαμβάνοντας πλήρως την εκτύπωση των φωτογραφικών έργων που συνέλαβε ο φακός του φωτογράφου κ. Νικόλα Μάστορα, ο οποίος συμμετείχε ειδικά στην αποστολή προσφοράς της ActionAid στην Ουγκάντα.

Η Epson, παγκόσμιος πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας, υποστήριξε την Έκθεση Φωτογραφίας «Tales from Uganda», που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα. Η έκθεση διοργανώθηκε σε συνεργασία του εκδοτικού ομίλου 24MEDIA και της ActionAid Ελλάς, φιλοξενώντας έργα του φωτογράφου κ. Νικόλα Μάστορα, ο οποίος αποτύπωσε στιγμές του ταξιδιού αλληλεγγύης της ActionAid Ελλάς, στην Ουγκάντα, ενώ ο εκδοτικός όμιλος δημιούργησε ειδικό διαδικτυακό ιστότοπο για τη δημιουργία περιεχομένου από εκεί, μέσω του απεσταλμένου δημοσιογράφου, κ. Χρήστου Χατζηιωάννου. Στόχος ήταν να μεταφερθούν στο ελληνικό κοινό οι εκτενείς δράσεις της ActionAid στην περιοχή και ο τρόπος διαβίωσης των κατοίκων της αφρικανικής χώρας, παροτρύνοντας περισσότερους στην κοινωνική προσφορά.

Η Epson ανέλαβε την εκτύπωση των φωτογραφιών της έκθεσης, με στόχο να θέσει την υψηλή ποιότητα των τεχνολογιών της στην υπηρεσία της κοινωνίας και να διευκολύνει στην πιο διαυγή μεταφορά εικόνων από τον τρίτο κόσμο, στον δυτικό πολιτισμό. Παρά τις ιδιαιτερότητες των εικόνων, με τις έντονα κίτρινες και καφέ αποχρώσεις της αφρικανικής γης, η εκτύπωση των φωτογραφιών με τους φωτογραφικούς εκτυπωτές SureColor και με τα εξειδικευμένα μελάνια UltraChrome K3, στο ειδικό φωτογραφικό χαρτί της Epson, κατάφεραν να αποτυπώσουν με ακρίβεια και ζωηρότητα τα χρώματα των φωτογραφιών, χωρίς αλλοιώσεις, μεταφέροντας νοερά τους επισκέπτες στο χωριό Γκάλαγκάλα, της βόρειας Ουγκάντα. Τα έργα με σκηνές από την καθημερινή διαβίωση των κατοίκων του χωριού, τέθηκαν προς πώληση, με τα έσοδα να διατίθενται για τους σκοπούς της ActionAid Ελλάς.