Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Xbox καλωσορίζει πέντε νέα μοναδικά παιχνίδια, ιδανικά για όλη την οικογένεια. Τα Super Luckys Tale, Disneyland Adventures, Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, Rush: A Disney Pixar Adventure και Minecraft Explorers Pack διατίθενται σε όλα τα καταστήματα και υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία για παιδιά 3, 4 και 7 χρονών αλλά και τους γονείς τους!

Super Luckys Tale

Ένα γοητευτικό ταξίδι σε ένα πολύχρωμο κόσμο, γεμάτο αγαπητούς χαρακτήρες περιμένει όλους τους fans του Super Luckys Tale. Ο Lucky, ο αισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια ήρωας ζει τη δική του ιστορία, μαζί με την αδερφή του, στην προσπάθειά τους να σώσουν το Book of Ages από τον μυστηριώδη Jinx. Κατάλληλο για παιδιά από 7 χρονών και πάνω.

Disneyland Adventures

Η μαγεία της Disneyland επιστρέφει στην remastered έκδοση για το Xbox One και προσκαλεί παιδιά από 7 χρονών και πάνω να εξερευνήσουν το πάρκο της Disneyland και να λάβουν μέρος σε δοκιμασίες παρέα με περισσότερους από 35 αγαπημένους χαρακτήρες της Disney. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 18 εμβληματικά σημεία της Disneyland παίζοντας μαζί στην ίδια οθόνη.

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες, βρίσκεται και η remastered έκδοση του Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, προσκαλώντας όλα τα παιδιά από 4 χρονών και πάνω να χτίσουν και να διοικήσουν τον ζωολογικό κήπο των ονείρων τους! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ζώα από την Νότια Αμερική μέχρι και την Αυστραλία και να σχεδιάσουν την κάθε λεπτομέρεια στο δικό τους ζωολογικό κήπο ή παρέα με 4 ακόμη φίλους τους μέσω του Xbox Live Gold!

Rush: A Disney·Pixar Adventure

To νέο Rush: A Disney·Pixar Adventure προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την εμπειρία 6 αγαπημένων ταινιών της DisneyPixar. Κατάλληλο για παιδιά από 3 χρονών και πάνω, η νέα αυτή κυκλοφορία υπόσχεται μοναδικές περιπέτειες εξερεύνησης με αξέχαστους ήρωες, όπως οι πρωταγωνιστές των ταινιών “The Incredibles,” “Finding Dory,” “Ratatouille,” “Toy Story” και πολλών ακόμα. Παράλληλά, όλη η οικογένεια έχει την ευκαιρία να παίξει στην ίδια οθόνη ή με φίλους μέσω του Xbox Live Gold, δίνοντας την απάντηση σε γρίφους και ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά!

Minecraft Explorers Pack

Το Minecraft Explorers Pack σε προσκαλεί να χτίσεις ό,τι μπορείς να φανταστείς με απεριόριστους πόρους στο creative mode ή να ξεκινήσεις μεγάλες αποστολές στο survival mode, ταξιδεύοντας σε μυστηριώδη μέρη και στα βάθη των δικός σου απεριόριστων κόσμων. Θα κρυφτείς από τα τέρατα ή θα φτιάξεις εργαλεία, πανοπλία και όπλα για να τα αντιμετωπίσεις;