Παρόλο που τα smartphones αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των περισσοτέρων, η τηλεόραση παραμένει σε παγκόσμια κλίμακα στο επίκεντρο για τη σύγχρονη οικογένεια, με το ποιοτικότερο περιεχόμενο και την ‘άφιξη’ των νέων έξυπνων λειτουργιών να σηματοδοτεί την αλλαγή στην εποχή της τηλεόρασης.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 20171, οι πωλήσεις των Smart TVs, παγκοσμίως, αποτελούν ήδη το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων των τηλεοράσεων, με τις συσκευές Ultra HD/4K και τεχνολογίας OLED να συνεχίζουν να αυξάνονται.

Η LG Electronics εκτιμά ότι οι LG Smart TVs αναμένεται να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους καθώς αντικαθιστούν άλλου είδους συσκευές και υπηρεσίες, βελτιώνοντας παράλληλα την ικανότητά τους να εξυπηρετήσουν μια σειρά από διαφορετικές ανάγκες για τους χρήστες.

Όλες οι τηλεοράσεις LG OLED και SUPER UHD για το 2017 διαθέτουν Active HDR που αποδίδει πιο φωτεινές σκηνές και περισσότερες λεπτομέρειες σκιάς κατά την προβολή περιεχομένου HDR. Το Active HDR επιτρέπει στις LG τηλεοράσεις να επεξεργαστούν την εικόνα καρέ-καρέ, εισάγοντας δυναμικά δεδομένα, όπου χρειάζεται. Επιπλέον, οι LG τηλεοράσεις για το 2017 υποστηρίζουν το πλήρες εύρος των HDR μορφών, συμπεριλαμβανομένων των Dolby VisionTM, HDR10 και HLG (Hybrid Log Gamma). Αυτή η ευελιξία συνδυάζεται με τη νέα λειτουργία HDR Effect, η οποία επεξεργάζεται περιεχόμενο πρότυπου ορισμού για να βελτιώσει τη φωτεινότητα σε συγκεκριμένες περιοχές και να ενισχύσει την αναλογία αντίθεσης, καθιστώντας τις εικόνες πιο ακριβείς.

Επιπλέον, οι έξυπνες τηλεοράσεις της LG έρχονται εξοπλισμένες με την επαναστατική πλατφόρμα webOS, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία συλλογή περιεχομένου από live προγράμματα μέχρι και δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως το Netflix. Η εύκολη και γρήγορη περιήγηση στις λειτουργίες της τηλεόρασης τους προσφέρει παράλληλα συναρπαστικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας, ενώ ο κομψός σχεδιασμός αναβαθμίζει εκτός από την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών και τον χώρο τους, αφού ταιριάζουν ιδανικά με κάθε σαλόνι.

Με αφορμή, λοιπόν, την παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης, σήμερα, 21 Νοεμβρίου, η LG γιορτάζει με το διαγωνισμό «Παγκόσμια Hμέρα Τηλεόρασης» δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει μια LG OLED TV 55 ιντσών για απόλυτη εμπειρία θέασης!

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό2 θα πρέπει να ακολουθήσουν τρία απλά βήματα: να επισκεφθούν το σχετικό ειδικό post στην επίσημη σελίδα της LG στο Facebook, να αναγνωρίσουν τουλάχιστον μία από τις τρεις τηλεοπτικές σειρές που εμφανίζονται και να γράψουν τον τίτλο της με σχόλιο για να μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν μία LG OLED ΤV.

 

Αναμφισβήτητα τώρα ξεκινά η ‘χρυσή’ εποχή της τηλεόρασης η οποία διαγράφεται συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις. Stay tuned!

1 Ευρήματα της GfK για την παγκόσμια τηλεοπτική αγορά με την ευκαιρία της IFA 2017 στο Βερολίνο.

2 Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 21/11/2017 (12:00) έως 27/11/2017 (24:00), και τo όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.