Η έκθεση τεχνολογίας “Thanks To Tech” της Κωτσόβολος φέρνει για ακόμα μία χρονιά εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον! Η έκθεση που έγινε θεσμός πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, για τρία συνεχόμενα τριήμερα γεμάτα τεχνολογία: 24-25-26/11, 1-2-3/12, 8-9-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00.

Σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά! Η πολυβραβευμένη έκθεση ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό στις 24 Νοεμβρίου, στις 11.00, και καλεί όλον τον κόσμο να θαυμάσει τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οικοσυστήματα συσκευών που φανερώνουν πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα! Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν με την «Alexa», η οποία θα φροντίζει να τους ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να τους δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Η πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία πρόκειται να εντυπωσιάσουν το κοινό. Η υψηλή τεχνολογία έχει την τιμητική της και στο χώρο του ήχου, αφού ο επισκέπτης θα ανακαλύψει ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ θα δει από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!

Οι λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά έξυπνα οικοσυστήματα με συσκευές που μιλάνε μεταξύ τους, συμβουλεύουν και ειδοποιούν το χρήστη τους για την εξέλιξη του φαγητού τους. Πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών δημιουργούν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων. Οι εκπλήξεις στην κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών δεν τελειώνουν εδώ! Ψυγεία με εσωτερικές κάμερες παρακολουθούν τα τρόφιμα και ειδοποιούν για τη λήξη αυτών, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους του να ακούνε ραδιόφωνο και να πλοηγούνται στο internet!

 

Η έκθεση “Thanks to Tech” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από διαδράσεις που θα προσφέρουν τόσο ψυχαγωγία, όσο και την καλύτερη βιωματική εμπειρία για τη χρήση των συσκευών. Πρωταγωνιστής, το gaming με δύο διαδοχικά τριήμερα να πλαισιώνονται με συνεχόμενες αναμετρήσεις στους κορυφαίους τίτλους της αγοράς:

  • Samsung Challenge: Παρασκευή 24/11 – 16.00, Σάββατο 25/11 & Κυριακή 26/11 – 12.00
  • LG Gaming Event: Παρασκευή 24/11 – 16.00, Σάββατο 25/11 & Κυριακή 26/11 – 12.00

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Gran Turismo Sport και να ζήσουν μία ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, για την οποία η θρυλική σειρά έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή εδώ και 20 χρόνια. Γνωρίστε το γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο του GT Sport, στα ειδικά racing pods.

 

Οι δράσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας, με drones και VR τεχνολογίες που μας βοηθούν να μένουμε σε φόρμα, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δική τους τεχνολογική δράση που θα ξεκινά με ζωγραφική σε φυσικό χαρτί και θα μετατρέπεται σε high tech βιωματική εμπειρία.

 

Φυσικά οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς ένας μεγάλος διαγωνισμός θα προσφέρει μοναδικά τεχνολογικά δώρα! Από 24/11 θα βρίσκεται διαθέσιμη η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το App Store, οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την κατεβάσουν (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτούν την έκθεση και να επιλέξουν τη συσκευή που θα ήθελαν να γίνει δική τους!

 

Τέλος, οι εμπειρίες του μέλλοντος… «περνούν και από το στομάχι», καθώς όσοι επισκεφτούν την πρωτοποριακή έκθεση τεχνολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους από τα Goody’s Burger House σε προνομιακή τιμή και να παραλάβουν το φαγητό τους από το εστιατόριο της αλυσίδας του 3ου ορόφου, αποφεύγοντας την ουρά στο ταμείο.

 

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Παρασκευή 24, Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ώρες: 10.00 – 21.00.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Η έκθεση πραγματοποιείται στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) με την ευγενική χορηγία των Alpha Bank, MELLON Technologies, OralB, VISA.

 

Μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr και το #ThanksToTech #Kotsovolos

Δείτε παρακάτω επιπλέον πληροφορίες για τις πρωτοποριακές συσκευές που έρχονται από το μέλλον και θα εκτίθενται στην Thanks To Tech!

 

***

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “THANKS TO TECH

ACER

ACER NITRO 5: Για τους λάτρεις του gaming που θέλουν να μένουν συνδεδεμένοι, χωρίς να ξοδέψουν μία περιουσία!

Ξεχωρίζουν:

  • Η κάρτα γραφικών GeForce® GTX 1050Ti με τον Intel core επεξεργαστή 7ης γενιάς.
  • Οι διπλοί ανεμιστήρες με τεχνολογία Acer Coolboost που κινούν το θερμικό σύστημα για ομαλό gameplay.
  • Ο τέλειος ήχος με Dolby Audio Premium / Acer TrueHarmony.
  • Το ενσωματωμένο wireless 2×2 802.11ac και όλες οι απαραίτητες θύρες για gamers, συμπεριλαμβανομένης της Giga Ethernet για καλύτερη εμβέλεια και αξιοπιστία.
  • Η εξαιρετική οθόνη FHD IPS για τέλεια εμπειρία θέασης για παιχνίδι ρεαλιστικό με ζωντανές λεπτομέρειες.

ACER HELIOS 300: Για φανατικούς του gaming που για αυτούς μετρούν οι επιδόσεις!

Ξεχωρίζουν:

  • Ο Intel core επεξεργαστή 7ης γενιάς με overclocked κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GTX 1060 και μνήμη
  • Η οθόνη FHD IPS με καθαρότητα κρυστάλλου, ο ήχος με Dolby AudioTM Premium και Acer TrueHarmony™.
  • Το διπλό σύστημα ανεμιστήρων με AeroBlade 3D Fan* με εξαιρετικά λεπτές λεπίδες (0,1mm) για ομαλό παιχνίδι χωρίς αυξημένη θερμοκρασία.
  • Ο σχεδιασμός με το έντονο κόκκινο σασί και το κόκκινο φωτεινό πληκτρολόγιο.
  • Το λογισμικό PredatorSense που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ολόκληρη την εμπειρία παιχνιδιού.
  • Η οθόνη FHD IPS για καθαρή εικόνα και η απολαυστική εμπειρία ήχου με Dolby AudioTM Premium και Acer TrueHarmony™.

ACER MIXED REALITY HEADSET: Οι εκπληκτικές εμπειρίες δεν χρειάζεται να πληρώνονται ακριβά! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα headset και ένας συμβατός Windows υπολογιστής. Για ακόμη πιο διευρυμένη εμπειρία, δοκιμάστε επιπλέον να εξοπλιστείτε με ακουστικά και προηγμένους ελεγκτές κίνησης.

Ξεχωρίζουν:

  • Η πλατφόρμα Windows Mixed Reality που συνδυάζει την εικονική (VR – Virtual Reality) με την επαυξημένη πραγματικότητα (AR – Augmented Reality) για συναρπαστικές εμπειρίες και την πιο γρήγορη και εύκολη ρύθμιση λιγότερη των 10 λεπτών!
  • Ο καθαρός ήχος είναι σαν να προέρχεται από την φυσική του προέλευση, όπως και στον πραγματικό κόσμο.
  • Η δυνατότητα για εξατομικευμένο περιεχόμενο με πρόσβαση από το Windows Store σε περισσότερες από 20.000 εφαρμογές!

BOSCH

BOSCH VARIOSTYLE

Η κουζίνα δεν είναι απλά ο χώρος που τρώμε. Η κουζίνα είναι o χώρος που μοιραζόμαστε ζεστές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Γι’ αυτό η BOSCH φέρνει τους ψυγειοκαταψύκτες Vario Style, τα πρώτα ψυγεία στον κόσμο με χρωματιστές προσόψεις που αλλάζουν στη στιγμή, ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή σας. Σχεδιασμένοι για να μεταμορφώνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δίνουν χρώμα και ζωή στην κουζίνα σας! Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και φορέστε το στο νέο σας ψυγείο!

CANDY

Ελάτε να γνωρίστε από κοντά το πρώτο πλυντήριο που φτιάχτηκε να είναι έξυπνο και με διαίσθηση, επιτρέποντας να αλληλεπιδράτε μαζί του, προφορικά. Αποτελεί την πιο καινοτόμα συσκευή πλύσης με : νέα τεχνολογία Zoom, για τέλειο πλύσιμο σε κάθε πρόγραμμα και σε μόλις 59 λεπτά, ψηφιακό χειριστήριο Smart Ring και δυνατότητα πλήρους τηλεχειρισμού και επιπλέον προγραμμάτων, μέσω δικτύωσης Wi-Fi.

Ο νέος Φούρνος Watch-Touch, με πόρτα οθόνη 19”, μετατρέπει την κουζίνα σας σε κέντρο πληροφόρησης, με πρόσβαση στο Internet και σε αμέτρητες συνταγές, video μαθήματα και δυνατότητα πλήρους τηλεχειρισμού από κινητό ή tablet, με επίβλεψη μέσω κάμερας.

DJI Spark Alpine White

Γνωρίστε το Spark ένα mini drone που διαθέτει όλες τις DJI τεχνολογίες, επιτρέποντάς σας να εκμεταλλευτείτε τις στιγμές που έχετε έμπνευση. Με έξυπνες επιλογές ελέγχου πτήσης, μηχανικό αντίβαρο και φωτογραφική μηχανή με απίστευτη ποιότητα εικόνας, το Spark, δίνει τη δυνατότητα να απογειώσετε τη δημιουργικότητά σας. Το νέο DJI Spark drone διαθέτει έξυπνες λειτουργίες, όπως την Active Track (όπου λοκάρει σε ένα αντικείμενο και το ακολουθεί) και την TapFly (όπου μπορεί να πετάξει προς ένα συγκεκριμένο σημείο αποφεύγοντας εμπόδια στη διαδρομή), ενώ είναι το πρώτο drone που σας επιτρέπει να το κατευθύνετε είτε μέσω χειρονομιών (gestures) ή βέβαια και χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Η μπαταρία του αντέχει για 16 λεπτά με μία απλή φόρτιση, ενώ η κάμερά του υποστηρίζεται από σταθεροποιητή 2 αξόνων και μπορεί να συλλάβει video 1080p και εικόνες ανάλυσης 12MP. Ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται QuickShot Intelligent Flight Mode επιτρέπει στο drone να τραβήξει υλικό δέκα δευτερολέπτων που μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα στα social media. https://www.youtube.com/watch?v=74Cm1p3fr0g

DJI Mavic Pro

Παρά το μικρό του μέγεθος, στο εσωτερικό του κρύβει ανεπτυγμένες τεχνολογίες που το κάνουν ένα από τα πιο εξελιγμένα drone της DJI. Οι 24 επεξεργαστές υψηλής απόδοσης, το νέο σύστημα OcuSync που προσφέρει εμβέλεια έως και 7 χιλιόμετρα, οι 5 αισθητήρες, το Obstacle Sensing System και η 4Κ κάμερα με 3-axis Gimbal, είναι στην διάθεσή σας. Για οποιοδήποτε άλλο drone ο κίνδυνος σύγκρουσης είναι πάντα μεγάλος. Ωστόσο, για το DJI Mavic Pro τα εμπόδια δεν είναι πρόβλημα! Χάρη στην τεχνολογία FlightAutonomy, το DJI Mavic Pro μπορεί να ανιχνεύσει τα εμπόδια μέχρι και 15m μακριά και στη συνέχεια να τα παρακάμψει ή να φρενάρει ενώ βρίσκεται στον αέρα. Με 5 ενσωματωμένες κάμερες, GPS και GLONASS, 2 υπερηχητικούς μετρητές εύρους και 24 επεξεργαστές που υπολογίζουν τα πάντα στο δευτερόλεπτο, το drone σας θα είναι πάντα ασφαλές. Δείτε μέσω live streaming στο κινητό σας, αυτό που προβάλλει η κάμερα του drone σε HD ανάλυση. Με το ενσωματωμένο νέο σύστημα OcuSync της οικογένειας DJI Lightbridge, η εμβέλεια στη λήψη και στην προβολή φτάνει μέχρι και τα 7 χιλιόμετρα. Με 4K ανάλυση στα 4096×2160 pixels και στα 24 frames per second, τραβάς videos σε απίστευτη ποιότητα, την ίδια στιγμή που μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες 12MP σε μορφή Adobe DNG RAW. Η κάμερα του drone στηρίζεται στη βάση 3 αξόνων (pitch, roll, yaw), για μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια επιτρέποντας την κίνηση Pitch (-90 έως +30 μοίρες) και Roll (0 ή 90 μοίρες, οριζόντια και κάθετα), στις λήψεις. https://www.youtube.com/watch?v=p1d_ptE6yrc

ELECTROLUX

Απογειώστε τις  γεύσεις που αγαπάτε! Κάθε γεύμα θα είναι μια εμπειρία όταν μαγειρεύετε με τον φούρνο CombiSteam Pro με το επαγγελματικό σύστημα Full Taste System. Έχει τρεις τρόπους μαγειρέματος-αντιστάσεις, ατμός και συνδυασμός των δύο. Με τη βοήθεια του αισθητήρα υγρασίας προσαρμόζει αυτόματα  το σωστό συνδυασμό θερμότητας και ατμού. Έτσι, σας βοηθά να επιτύχετε με συνέπεια χρυσή και τραγανή κρούστα στο εξωτερικό και ζουμερό και τρυφερό εσωτερικό. Ό,τι και να ψήνετε κρέατα, ψωμί ή δημιουργείτε υπέροχα επιδόρπια ή ψήνετε με τη λειτουργία SousVide, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μαγείρεμα σας θα πάει σε ένα άλλο επίπεδο.

ELICA

Η Elica είναι μία ιταλική εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς και συνώνυμο της φράσης «Made in Italy». Κάθε νέο προϊόν της, είτε αφορά εστίες ή απορροφητήρες, έχει μία μοναδική ιστορία, που χαρακτηρίζεται από ένα «ταξίδι σχεδιασμού» γεμάτο από ενδιαφέρουσες ιδέες, δύσκολα σημεία και κρίσιμες επιλογές. Η Elica έχει μια ισχυρή κλίση προς το σχεδιασμό, που ερμηνεύεται ως το ενωτικό σημείο ανάμεσα στο όραμα, την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα.

HOOVER

Η Hoover σάς δίνει μια γεύση από την κουζίνα του μέλλοντος, με πρωτοποριακές συσκευές οι οποίες αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και ενώνονται σε ένα πλήρως εναρμονισμένο σύνολο, μέσω wi-fi δικτύωσης και της εφαρμογής Hoover Wizard. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει για πρώτη φορά πανελλαδικά την πρότυπη ιδέα ψηφιακού αναλυτή τροφίμων TED, που αναλύει την φρεσκάδα και θρεπτικούς δείκτες των τροφίμων. Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να «βυθιστούν» -μέσω εικονικής πραγματικότητας- στην Κουζίνα του Μέλλοντος και να ζήσουν μια φανταστική εμπειρία.

Επίσης, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί η νέα κατηγορία σκουπών καθαρισμού χωρίς καλώδιο, που ανοίγει η Hoover,  με τα μοντέλα Athos και Prodige.

JBL

Αυτό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει είναι ο άψογος ασύρματος ήχος της JBL, όπου ακόμα και μέσα στο νερό ο χρήστης φορώντας το γύρω από το λαιμό του θα μπορεί να ακούει ασύρματα, μέσω bluetooth, τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση. Το soundgear δημιουργεί ένα προσωπικό ηχητικό πεδίο γύρω από το χρήστη, κατευθύνοντας τον ήχο, προς τα αυτιά του!

LG

Στην έκθεση θα βρίσκεται το νέο επαναστατικό πλυντήριο και πλυντήριο – στεγνωτήριο LG TWINWashTM που επιτρέπει την πλύση σε δύο διαφορετικούς κάδους ταυτόχρονα καθώς και το νέο καινοτόμο ψυγείο LG InstaView Door-In-Door™ που με δυο χτυπήματα στη γυάλινη οθόνη του κάνει ορατό το περιεχόμενο στο εσωτερικό του. Επιπλέον, στον τομέα του gaming  και της ψυχαγωγίας η εταιρεία παρουσιάζει το state-of-the-art 34’’ UltraWide 21:9 Gaming monitor (UC79G) για απίστευτα συναρπαστικό και ομαλό gameplay με εντυπωσιακή οπτική εμπειρία και εξαιρετικό πλεονέκτημα εναντίων των άλλων παικτών, καθώς επίσης την LG OLED Signature TV για κινηματογραφική εμπειρία θέασης εμπνευσμένη από το μέλλον.

  MITSUBISHI

Η νέα σειρά κλιματιστικών “LN” παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη MITSUBISHI ELECTRIC. Η σειρά “LN” έχοντας βραβευτεί για το υψηλής αισθητικής design, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018 σε 3 μοναδικά χρώματα Ruby Red, Onyx Black και Pearl White από 9.000 έως 22.000btu και θα συγκεντρώνει όλες τις νέες τεχνολογίες του Ιαπωνικού κολοσσού. Εξασφαλίζουν την πιο οικονομική και αθόρυβη λειτουργία, αλλά και τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και υγιούς διαβίωσης.

NEFF

Από το 1877, η NEFF και οι οικιακές της συσκευές, τηρούν την ίδια υπόσχεση. Να σας βοηθήσουν να  ανακαλύψετε ξανά το πάθος για το μαγείρεμα. Φέτος, παρουσιάζουμε τη νέα επαγωγική εστία Flex Induction με ενσωματωμένο απορροφητήρα καθώς και μια σειρά βυθιζόμενων απορροφητήρων και απορροφητήρων πάγκου για να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων στην κουζίνα. Συσκευές σχεδιασμένες για τους λάτρεις της μαγειρικής και του design, που θέλουν να πρωταγωνιστούν στην κουζίνα.

SAMSUNG

Η Samsung Electronics Hellas θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό μια σειρά από προϊόντα, που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάξουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και ζούμε στο κοντινό μέλλον. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται η τηλεόραση «The Frame», το ψυγείο Family Hub, το πλυντήριο Q-Drive και η σκούπα POWERstick PROTM.

Η «The Frame» αποτελεί ένα έργο τέχνης, καθώς όταν δεν είναι σε λειτουργία τηλεόρασης, μπορεί να αναπαράγει μια σειρά από επιλεγμένα έργα τέχνης που περιλαμβάνονται στο Art Store της τηλεόρασης.

Το καινοτόμο Family Hub μετατρέπει το ψυγείο σε έναν ψηφιακό κόμβο όλων των συνδεδεμένων συσκευών του νοικοκυριού, που αναλαμβάνει μια σειρά από λειτουργίες, που περιλαμβάνουν από την αποτελεσματική διαχείριση των τροφίμων έως τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα νέα της ημέρας. Ακόμα κι αν βρίσκεστε στο σουπερμάρκετ και έχετε ξεχάσει να ελέγξετε τι θα χρειαστείτε για το δείπνο το βράδυ, μπορείτε να δείτε το εσωτερικό του ψυγείου από την εφαρμογή Samsung Smart Home και να αγοράσετε αυτά που χρειάζεστε.

Η Samsung θα αποκαλύψει επίσης το νέο πλυντήριο με τεχνολογία QuickDrive™ που μειώνει κατά το ήμισυ το χρόνο πλυσίματος και την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα POWERstick PROTM, που εγγυάται ισχυρή απόδοση στον καθαρισμό, εύκολη συντήρηση και μπαταρία με μεγάλη διάρκειας ζωής.

Από την έκθεση δεν θα λείψουν οι τηλεοράσεις QLED TV, το μεγαλύτερο QLED gaming monitor παγκοσμίως, Samsung CHG90, διαστάσεων 49’’, τα τελευταία smartphones της εταιρείας Galaxy S8 και S8+, καθώς επίσης το Galaxy Note8 συνδεδεμένο με το DeX station, για να προσφέρει στους επισκέπτες εμπειρία χρήσης όμοιας με έναν Η/Υ. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας μέσω της 4D καρέκλας της Samsung.

SIEMENS

SIEMENS HOME CONNECT

Τώρα με την τεχνολογία Home Connect της Siemens, όλες οι οικιακές συσκευές, βρίσκονται στον έλεγχό σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Επικοινωνήστε μαζί τους ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, απλά μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό. Σε συνεργασία με την Alexa, μπορείτε ακόμα και να τους μιλήσετε απευθείας! Απλά ζητήστε και βάλτε το πλυντήριό σας σε λειτουργία ενώ εσείς είστε έξω για φαγητό. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος για σας ενώ οι δουλειές του σπιτιού γίνονται από μόνες τους!

SIEMENS AVANTGARDE

Συνδυάστε την υψηλή τεχνολογία Siemens με την τελευταία λέξη της μόδας στο design των οικιακών συσκευών και αναβαθμίστε την φροντίδα των ρούχων σας με τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Siemens Avantgarde! Υψηλή αισθητική και ακόμα υψηλότερες επιδόσεις που μόνο η Siemens μπορεί να εγγυηθεί.

TOSHIBA

Οι πλέον τεχνολογικά εξελιγμένες αντλίες θερμότητας Toshiba Estia Powerful θα είναι στην έκθεση Thanks to Tech. Τώρα, μπορείτε να επιτύχετε συνδυασμό υψηλής απόδοσης και μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας που θα σας αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην θέρμανση, το  ζεστό νερό χρήσης και τον δροσισμό του σπιτιού. Οι αποδόσεις των μονάδων είναι πιστοποιημένες βάσει Eurovent και με βαθμό ενεργειακής απόδοσης θέρμανσης (COP) έως 4,88. Την ευθύνη διανομής των προϊόντων κλιματισμού Toshiba έχει η AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε.

XIAOMI

Η καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς σε όλον τον κόσμο παρουσιάζει το πλήρες οικοσύστημα προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων που διαθέτει, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες. Μεταξύ άλλων, παρουσιάζεται η γκάμα των smartphones συμπεριλαμβανομένων των ολοκαίνουργιων Mi A1, Redmi Note 5A και του εκπληκτικού Mi 6. Οι λύσεις για το έξυπνο σπίτι, όπως τα Air και Water Purifier, το Mi Box, το Rice Cooker δεν θα λείπουν από την πρωτοποριακή έκθεση. Τέλος, ιδιαίτερη αίσθηση πρόκειται να προκαλέσουν τα εντυπωσιακά laptops της οικογένειας Mi Air, αλλά και το μοναδικό drone που πλαισιώνεται από αντιστοίχως πρωτοποριακά πατίνια και ποδήλατα της Xiaomi.