H Black Friday έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, και το Pigogo.gr βρίσκεται φυσικά και αυτή τη μέρα δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία με την πραγματοποίηση online αγορών στα συνεργαζόμενα eshops με επώνυμα brands, να εξοικονομήσουν, ξεκούραστα, περισσότερα κερδίζοντας επιστροφή χρημάτων.

Ο εμπορικός θεσμός της Black Friday ξεκίνησε επίσημα το 1932 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών στις ΗΠΑ. Την ημέρα αυτή οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων με πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, αφού τα ποσοστά των εκπτώσεων φτάνουν έως και το 80%. Το γεγονός αυτό εξηγεί και τη δημιουργία τεράστιων ουρών από τους καταναλωτές έξω από τα καταστήματα από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να αποκτήσουν ότι επιθυμούν σε πολύ προνομιακές τιμές.

Το site του  pigogo.gr, ενόψει της Black Friday σας προσφέρει την ιδανική λύση. Σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα, απαλλάσσοντάς σας από χρονοβόρες διαδικασίες όπως οι μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα, και διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητά σας αφού δεν ξοδεύετε άσκοπα χρόνο στην προσπάθεια εύρεσης των προϊόντων που επιθυμείτε στην αγορά, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε επιπλέον χρήματα με την επιστροφή χρημάτων. Παραδοσιακά, την ημέρα αυτή τα καταστήματα τεχνολογίας παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους χρήστες. Έτσι στο pigogo.gr θα βρείτε γνωστά καταστήματα τεχνολογίας όπου κάνουν σταθερά τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Και βεβαίως, εκτός από τα καταστήματα τεχνολογίας, πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα με ρούχα, παπούτσια, προϊόντα ομορφιάς και είδη σπιτιού διαθέτουν επίσης μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις!

Τέλος, αν συνηθίζετε να αγοράζετε μόνο όταν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις στα καταστήματα, και δεν θέλετε να περιμένετε μόνο την Black Friday, τότε μπείτε στο pigogo.gr, βρείτε τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σας ενδιαφέρουν και πατήστε love για να λαμβάνετε μόνο τις προσφορές και τα εκπτωτικά τους κουπόνια! Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είστε μέλος του pigogo.gr. Αν δεν έχετε γίνει ακόμα, κάντε μία δωρεάν εγγραφή και ξεκινήστε την αποταμίευσή σας σήμερα κιόλας!