Tο τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) θα δώσει δυναμικά το παρών στην 5η έκθεση 100% Hotel Show, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η παρουσία της LG στην δυναμικότερη μέχρι τώρα διοργάνωση του 100% Hotel Show περιλαμβάνει παρουσίαση των νέων ξενοδοχειακών προϊόντων της εταιρείας στο “Design Lab Hub” καθώς και πρακτική εφαρμογή των ξενοδοχειακών λύσεων της LG στους ειδικά διαμορφωμένους powered by LG χώρους “Hotelier Academy” και “The Digital Gourmet Hotel by Upselling Hotel”.

Η φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show αναμένεται να προσελκύσει ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και designers από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξειδικευμένες λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG στο από κοινού περίπτερο LGIKUSI. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από κοντά για τη σειρά OLED Hotel TVs που διαθέτει πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Direct για In-room υπηρεσίες Digital Concierge, τις OLED Digital Signage λύσεις της LG, καθώς και το ΙΚUSI flow, το πρώτο «έξυπνο» κέντρο λήψης και επεξεργασίας σημάτων για τηλεοράσεις, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της LG και της IKUSI στα ξενοδοχειακά συστήματα.

Παράλληλα, στο ειδικό γαστρονομικό concept του Upselling Hotel στο Gastronomy Village, μία εκθεσιακή ενότητα αφιερωμένη σε ξενοδοχειακές λύσεις στον τομέα της γαστρονομίας, έχουν δημιουργηθεί οι powered by LG χώροι Hotelier Academy και The Digital Gourmet Hotel. Στους χώρους αυτούς, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εφαρμογές των προϊόντων της LG πρακτικά ως προς την προώθηση των outlets των ξενοδοχείων, βλέποντας πραγματικά παραδείγματα και εξειδικευμένες στις ανάγκες τους λύσεις.

Τέλος, οι digital signage λύσεις της LG θα είναι τοποθετημένες σε όλους τους χώρους της έκθεσης και θα προσφέρουν στους επισκέπτες αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των LG Large Scale 84’’ και 65’’, αλλά και Standard 40’’ έως 55’’ Digital Signage οθονών.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η LG και το τμήμα Business Solutions διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα και αποτελούν έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ξενοδόχο, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που φέτος θα συμμετέχουμε ως Digital Signage Sponsor και μπορούμε να παρουσιάσουμε στους ξενοδόχους τις επαγγελματικές λύσεις της LG, οι οποίες ξεχωρίζουν όχι μόνο για την αυξημένη λειτουργικότητα που προσφέρουν αλλά και για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους».