Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε ότι δέχτηκε δύο διακρίσεις στα CES 2018 Innovation Awards για την Sound BlasterX AE-5 στις κατηγορίες – Computer Hardware and Components, καθώς και στην κατηγορία Computer Accessories.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει την απόλυτη ηχητική επίδοση με την πλήρη δύναμη του 122dB 32-bit/384kHz ESS SabreDAC, η Sound BlasterX AE-5 είναι το πρώτη του είδους της που διαθέτει ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών Xamp και ενσωματωμένο RGB controller με πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα φωτισμού Aurora Reactive – το οποίο συνεργάζεται και με το Aurora Reactive SDK για όσους προγραμματιστές επιθυμούν να προσαρμόζουν ελεύθερα, να ζωντανεύουν και να συγχρονίζουν το φωτισμό της με άλλες συσκευές Sound BlasterX.

Τα προϊόντα που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα κύρους κρίνονται από μια κορυφαία ομάδα ανεξάρτητων βιομηχανικών σχεδιαστών, μηχανικών και μελών των εμπορικών μέσων ενημέρωσης για να διακριθούν βάσει του εξαιρετικού σχεδιασμού και της προηγμένης τεχνολογίας τους μεταξύ των κορυφαίων ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης σε 28 προϊόντικες κατηγορίες.

Οι συμμετοχές αξιολογούνται με βάση τις τεχνικές, τις αισθητικές και τις σχεδιαστικές τους ιδιότητες, την προοριζόμενη χρήση / λειτουργία και το κέρδος του χρήστη, τα μοναδικά / καινοτόμα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν και τον τρόπο με τον οποίο ο σχεδιασμός και η καινοτομία του προϊόντος συγκρίνονται με άλλα προϊόντα στην αγορά. Προϊόντα που έχουν τιμηθεί με τα βραβεία CES Innovation αντανακλούν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την τεχνολογία ορισμένων από τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας στην αγορά. Τα βραβευμένα προϊόντα CES 2018 Innovation Honoree παρουσιάζονται στο CES.tech/Innovation.

Η κάρτα ήχου Sound BlasterX AE-5 θα παρουσιαστεί στη CES 2018 – τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο – η οποία θα διεξαχθεί στις 9-12 Ιανουαρίου 2018 στο Las Vegas, Nevada | The Venetian, Level 2, Veronese 2504.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Sound BlasterX AE-5, στο creative.com/blasterxae5.