Τώρα και στην Ελλάδα είναι δυνατή η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ φίλων της SMART μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο δικτυακό τόπο επικοινωνίας για τους φίλους και χρήστες των πινάκων ηλεκτρονικής εκπαίδευσης SMART Boards.


smartboard1Επισκεφθείτε το www.smartboarders.gr/forum και ανταλλάξτε ιδέες, πληροφορίες, συμβουλές, οδηγούς μαθημάτων και συνεργαστείτε για την μέγιστη απόδοση του SMART Board προς όφελος των μαθητών σας. Πρόκειται για έναν εύχρηστο δικτυακό τόπο που σκοπό έχει να φέρει κοντά τους χρήστες προϊόντων SMART σε όλη την Ελλάδα, επιτρέποντας τους να ανταλλάξουν τις απόψεις τους, τις γνώσεις τους αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισαν μέσα από την προσωπική τους ενασχόληση με τα διαδραστικά προϊόντα της SMART.


Για να γίνει κάποιος ‘’SMARTBoarder’’ δεν έχει παρά να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση www.smartboarders.gr/forum και να εγγραφεί ως χρήστης του site. Από εκεί και πέρα μπορεί να επισκέπτεται το site, να συνομιλεί με άλλους χρήστες αλλά και να μαθαίνει πρώτος όλα τα νέα της εταιρίας πχ. Νέα προϊόντα, αναβαθμίσεις λογισμικών, σχετικά συνέδρια και παρουσιάσεις.