Η Sparkle, ο διεθνής βραχίονας του Ομίλου TIM και ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρίες τηλεπικοινωνικών υπηρεσιών χονδρικής στον κόσμο, βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Πάροχος Υπηρεσιών Cloud για το 2017.

Η παραλαβή του βραβείου έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Infocom, του μεγαλύτερου συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Media στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

Τα βραβεία Infocom απονέμονται «με σκοπό την επιβράβευση και την ανάδειξη των πρωτοπόρων εταιρειών, υπηρεσιών, προϊόντων αλλά και προσώπων της αγοράς, που με την δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Η Sparkle δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω τριών ιδιόκτητων Data Centers και προσφέρει στους πελάτες της κορυφαίες υπηρεσίες IaaS, PaaS και SaaS, οι οποίες σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες λύσεις διασυνδεσιμότητας της Sparkle, καθιστούν την υπηρεσία Sparkle Cloud ιδιαίτερα αποτελεσματική για πολυεθνικούς και εγχώριους πελάτες.

Επιπλέον, η λύση Sparkle Cloud Connect ενισχύει τα δίκτυα των πελατών με δυνατότητες cloud των πιο σημαντικών εταιριών όπως η Microsoft και η Amazon Web Services όπως παρουσιάστηκε στην Infocom.

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Sparkle κυριαρχεί στην ελληνική αγορά Cloud και Data Centers αποτελώντας πλέον την επιλογή των πιο απαιτητικών πελατών στον τομέα των υπηρεσιών αυτών.

________