Μία ακόμη διάκριση έλαβε η Data Communication στο διαγωνισμό HR Awards 2017 που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications.

Η εκδήλωση διεξήχθη την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, στο Athenaeum InterContinental Athens, με σκοπό να αναδείξει τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές, δράσεις και πολιτικές που ξεχώρισαν από τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού των οργανισμών, που συνεχίζουν να επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στους ανθρώπους τους.

Συγκεκριμένα, η Data Communication έλαβε αργυρό βραβείο, στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλάμβανε Team Βuilding & Orientation Activities, ενέργειες που εντάσσονται στις πολιτικές Επιβράβευσης και Διακράτησης (Reward & Engagement Program) του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Oι πολιτικές αυτές περιελάμβαναν και ένα ταξίδι στο εξωτικό Bali σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών των στελεχών της Data Communication που συμπλήρωσαν πάνω από 20 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία.

Για την Data Communication, οι άνθρωποί της είναι ο κύριος συντελεστής της επιτυχίας της. Στο πλαίσιο αυτό η ανταμοιβή και η επιβράβευση των στελεχών της αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα της στρατηγικής του Ανθρώπινου Δυναμικού, στρατηγική η οποία εστιάζει στη διαρκή ανάπτυξη και ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων μέσα από ενέργειες συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης. Παράλληλα, η Data Communication επενδύει σταθερά στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, που ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, προάγει τον εποικοδομητικό διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών, μέσα από την παροχή συνεχούς ανατροφοδότησης.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας έχει ξεχωρίσει πέντε χρονιές, με πέντε αντίστοιχες συμμετοχές (2010, 2011, 2012, 2014, 2016), στο διαγωνισμό Best Workplaces που επιβραβεύει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό κλίμα. Ιδιαίτερα το 2016 η Data Communication αναδείχθηκε ως μία από τις εκατό εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη ως Best Workplace in Europe 2016, σύμφωνα με το Great Place to Work®, κατακτώντας την 38η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων 50 έως 500 εργαζομένων.

Με αφορμή τη βράβευση στα HR Awards 2017, η κα Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε: «Είμαι περήφανη που οι συνεχείς μας προσπάθειες αναγνωρίζονται από έναν τόσο σημαντικό θεσμό. Είμαι ακόμη περισσότερο

περήφανη όμως, που αναγνωρίζονται και σημαίνουν πολλά για τους ίδιους τους ανθρώπους μας. Σας υπόσχομαι, προσωπικά, ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση».