Η εταιρεία Pegneon (www.pegneon.com), η πρώτη ελληνική νεοφυής επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης σοβαρών παιχνιδιών για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού εταιριών, συμμετείχε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στo Athens Game Festival, την πρώτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση στη χώρα μας, αφιερωμένη στην προώθηση και υποστήριξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και της ψηφιακής τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η Pegneon συμμετείχε ως εκθέτης με ένα περίπτερο που θύμιζε Halloween, διακοσμημένο με τους υπερήρωες των σοβαρών παιχνιδιών που έχουν αναπτυχθεί μέχρι στιγμής. Επίσης η Ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια της Pegneon, Δανάη Αντωνοπούλου συμμετείχε με ομιλία της στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ από το GiCluster του Corallia Clusters Initiative όπου μίλησε για τη δύναμη των συνεργασιών αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια της Pegneon, καθώς και για τα καινούργια εκπαιδευτικά παιχνίδια που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης.

  1. ΤοHotel Gameένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για τον τουρισμό, το οποίο απευθύνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο και συγκεκριμένα σε προσωπικό ξενοδοχείων ώστε να εκπαιδευτούν σε θέματα που άπτονται του επαγγέλματός τους (εξυπηρέτηση πελατών και διαχείριση κρατήσεων, επικοινωνία, διαχείριση παραπόνων, γλώσσα του σώματος, επαγγελματική εμφάνιση, κλπ).

  2. OΕυγένιος’, ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων όπου μέσω μικρών διαδραστικών παιχνιδιών (mini games), oι τηλεφωνικοί πράκτορες θα μπορούν να ενδυναμώνουν τις γνώσεις τους και τις ικανότητες τους σε θέματα όπως οι τεχνικές πωλήσεων, διαπραγμάτευση, επικοινωνία, διαχείριση παραπόνων, κλπ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να παίξουν μερικά από τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια, καθώς και δεχτήκαμε πολύ θετικά σχόλια αλλά και κάποιες παρατηρήσεις για περεταίρω βελτίωση από game developers, guru της τεχνολογίας και ένθερμους παίκτες παιχνιδιών. Οι ευκαιρίες έμπνευσης αλλά και δικτύωσης ήταν πολλές και ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες τόσο αξιόλογες εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.pegneon.com