Το βραβείο Digital Transformation απονεμήθηκε στην Office Line, στο πλαίσιο του 19ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών 2017, αναγνωρίζοντας τον ηγετικό της ρόλο στην ελληνική αγορά και την υπεραξία που έχει προσδώσει στους πελάτες της στον τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Στο συνέδριο που διεξήχθη την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου με θέμα: «Fiber to the people: The Gigabit Era!», συμμετείχαν ηγετικά στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας και του ICT κλάδου, επισφραγίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της συγκεκριμένης διάκρισης.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Κουρής, ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Η διάκριση αυτή έρχεται για ακόμα μία φορά να υπογραμμίσει την ικανότητά μας στην υλοποίηση υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας που προάγουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Πρόκειται για μία ακόμα τιμητική αναγνώριση που αποδεικνύει το επίπεδο της εξειδίκευσής μας στην αξιοποίηση κι ενσωμάτωση ενδεδειγμένων ψηφιακών λύσεων κι εφαρμογών που μπορούν να συμβάλλουν καταλυτικά στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων».

Η παρουσία της Office Line στο συνέδριο, συνδυάστηκε και από την επιτυχημένη διεξαγωγή workshop, όπου παρουσιάστηκαν πρακτικές λύσεις και απαντήθηκαν ερωτήματα τεχνικής φύσεως γύρω από τον επικείμενο κανονισμό GDPR και την εφαρμογή του στη χώρα μας. Τέλος, το δυναμικό παρών της Office Line πλαισιώθηκε και με την αυτοτελή παρουσία της με περίπτερο, όπου παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών της εταιρείας, που απευθύνεται σε οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί να ενσωματώσει προηγμένες cloud τεχνολογίες.

Σκοπός των Info-Com Awards είναι να αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα όλων εκείνων που με την δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Το Info-Com World διοργανώνεται από τη Smart Press και αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στην Ν.Α. Ευρώπη, αναφορικά με τις αγορές Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Μedia.