Η Lenovo  ανακοίνωσε  42 νέα παγκόσμια ρεκόρ απόδοσης για το ThinkSystem server portfolio, που ενσωματώνει τους τελευταίας τεχνολογίας Intel® Xeon® Scalable επεξεργαστές, σύμφωνα με κορυφαίους οργανισμούς αξιολόγησης της βιομηχανίαςA.

Οι λύσεις που προσφέρει το ThinkSystem portfolio έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθούν τους καταναλωτές στην μείωση της πολυπλοκότητας και στην προσπέλαση των πιο δύσκολων εργασιών τους.

Το νέο ThinkSystem portfolio, θέτει το πρότυπο της βιομηχανίας με ένα ενιαίο brand που εκτείνεται σε servers, αποθήκευση δεδομένων και συστήματα δικτύων. Το ThinkSystem portfolio προσαρμόζεται εύκολα, αλλάζοντας τις IT ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την πολυπλοκότητα και το κόστος. Το τελευταίας τεχνολογίας server portfolio της Lenovo περιλαμβάνει 14 εύκολα παραμετροποιήσιμους servers από το rack μέχρι τον πύργο, mission critical, dense και blade πλατφόρμες, αλλά και νέα hyperscale design συστήματος – που ενισχύουν τις IT υποδομές και οδηγούν σε αυξημένα επίπεδα υποστήριξης του κέντρου δεδομένων, συνδεόμενα άμεσα με την επιχειρηματική ανάπτυξη. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών τεχνολογιών και τεχνολογίας κλίμακας, ανάλογα με την εργασία τους. Η Lenovo, δημιούργησε το ThinkSystem portfolio με σκοπό να λειτουργεί άψογα με τις υποδομές κάθε οργανισμού, χωρίς να χρειάζεται να χτίσουν εξ’ ολοκλήρου το κέντρο δεδομένων τους.

Η Lenovo πρόσθεσε επτά νέες λύσεις καλύπτοντας τομείς όπως το cloud, τα big data, τα analytics και οι βάσεις δεδομένων που υποστηρίζονται από τους νέους ThinkSystem servers, ενώ παράλληλα εισάγει και δύο νέες λύσεις από την Intel®. Οι επιχειρηματικές αυτές λύσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν αξία στους καταναλωτές, με τις καινοτομίες και την υπευθυνότητα της Lenovo στην απόδοση των server, αλλά και τις συνεργασίες με κορυφαίους συνεργάτες στον τομέα των software.

To ThinkSystem επιτυγχάνει 42 #1 Αξιολογήσεις Απόδοσης

Εκτός της μείωσης της πολυπλοκότητας και την άψογη λειτουργία των εργασιών, οι σημερινοί καταναλωτές ψάχνουν για ακόμα περισσότερα στις επενδύσεις τους και απαιτούν από τον συνεργάτη τεχνολογίας τους σιγουριά, ώστε να τους παρέχει τις κατάλληλες επιδόσεις και τη διαθεσιμότητα που χρειάζεται για να τρέξουν απαιτητικές και αναπτυσσόμενες εργασίες όπως αυτή του Microsoft SQL Server. Χτίζοντας στην μακροχρόνια αναγνώριση της ως ο #1 πάροχος x86 server, όσον αφορά την αξιοπιστία και την ικανοποίηση του πελάτη1, οι νέοι ThinkSystem servers της Lenovo πέτυχαν 42 #1 παγκόσμια ρεκόρ απόδοσης.

Η αξιολόγηση TPCE χρησιμοποιεί μία βάση δεδομένων που αναπαριστά μία χρηματιστηριακή εταιρεία με καταναλωτές που πραγματοποιούν ηλεκτρονικές (OLTP) συναλλαγές σχετικά με αγοροπωλησίες, ερωτήσεις λογαριασμών και έρευνα αγοράς. Η Lenovo ήταν η πρώτη που έσπασε το ρεκόρ των $100 USD/συναλλαγή ανά δευτερόλεπτο ανά E benchmark (tpsE) στο TPCE, με $93.48 USD/tpsE2, 16% λιγότερο από το προηγούμενο χαμηλό του $111.65 USD/tpsE3. Επιπλέον, της επιτυχίας του χαμηλότερου $USD/tpsE, η Lenovo κατάφερε την υψηλότερη TPCE επίδοση για οποιοδήποτε σύστημα 2 υποδοχών με 6,598.36 tpsE2. Η αξιολόγηση αυτή παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να μειώσουν τα συνολικά τους κόστη, ενώ παράλληλα πετυχαίνουν τις επιδόσεις που χρειάζονται για να επεξεργαστούν τις συναλλαγές με τους καταναλωτές τους. Εκτός του παγκόσμιου ρεκόρ στο TPCE με τον SR650, η Lenovo πέτυχε επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ στο TPCH με τον SR950. Το TPC BenchmarkH (TPCH) είναι μια αξιολόγηση υποστήριξης αποφάσεων. Η αξιολόγηση απεικονίζει συστήματα υποστήριξης αποφάσεων που εξερευνούν τεράστιους όγκους δεδομένων, εκτελούν ερωτήματα με υψηλό βαθμό πολυπλοκότητας και δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμες επιχειρηματικές ερωτήσεις. Η Lenovo κατάφερε το καλύτερο αποτέλεσμα απόδοσης όλων των εποχών στο nonclustered TPCHbenchmark @10,000GB scale. Ο νέος server ThinkSystem SR950 πέτυχε το ακόλουθο σκορ: 1,336,109.6 QphH™ @10,000GB (queries per hour H) στα $0.92 USD / QphH @10,000GB8.

Η Lenovo επέδειξε επιτυχία στην βοήθεια καταναλωτών τις οικονομικής αγοράς, πετυχαίνοντας 26 STACM3 παγκόσμια ρεκόρ με τους ThinkSystem SR950 και ThinkSystem SR650. Τα STACM3 benchmark μετρούν απαιτητικές εργασίες σε timeseries analytics. Ο νέος ThinkSystem SR950 πέτυχε παγκόσμια ρεκόρ σε 9 από τα 15 απαιτούμενα και σε 2 από τα προαιρετικά STACM3 ‘bigmemoryShasta benchmark. Ένα από τα παραπάνω αποτελέσματα ήταν πάνω από 2 φορές υψηλότερο από τα προηγούμενα σκορ στο STACM3 Shasta benchmark4.

Ο ThinkSystem SR650 πέτυχε επίσης παγκόσμια ρεκόρ σε 15 από τα 17 benchmark μέσου χρόνου απόκρισης, όταν έτρεχε την STACM3 Antuco benchmark suite, συγκρινόμενος με προηγούμενα δημοσιευμένα αποτελέσματα για singlenode servers 2 υποδοχών που τρέχουν την Kx Systems kdb+ βάση δεδομένων7. Οι αξιολογήσεις STACM3 για τους SR950 και SR650 είναι δημόσια διαθέσιμες. Ο Lenovo ThinkSystem SR650 έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ απόδοσης για single node servers 2 υποδοχών με το SPECmpiM_base2007 metric από την MPI M2007 suite του SPEC MPI 2007 Benchmark9.

Επιπλέον, η Lenovo έθεσε παγκόσμια ρεκόρ στο SPECvirt_sc20135 σε server 2 υποδοχών, και SPECjbb20156 benchmarks σε servers 1, 2, 4, και 8 υποδοχών. Αυτά τα παγκόσμιας κλάσης αποτελέσματα στις αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Lenovo στην παροχή των επιδόσεων που καταναλωτές αναμένουν από τις επενδύσεις τους σε servers, ενώ παράλληλα παρέχουν στους καταναλωτές ευέλικτα και εξαιρετικά αξιόπιστα συστήματα.

Η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Lenovo στην διατάραξη του status quo και παρέχοντας πρωτοφανή προστασία στις επενδύσεις των καταναλωτών”, δήλωσε ο Kirk Skaugen, Πρόεδρος του Lenovo Data Center Group. “Οι 42 νέες παγκόσμιας κλάσης αξιολογήσεις της Lenovo για τους νέους ThinkSystem servers που ενσωματώνουν τους τελευταίας τεχνολογίας Intel® Xeon® Scalable επεξεργαστές, συνδυασμένους με τα αντίστοιχα προγράμματα, αξιολογούν τη Lenovo ως τον #1 πάροχο x86 server σε θέματα αξιοπιστίας συστήματος και ικανοποίησης πελατών – παρουσιάζοντας την μηχανική δύναμη της Lenovo και πιο σημαντικά την παγκόσμια δέσμευσή μας στην υπέρβαση των προσδοκιών των καταναλωτών”.

H Lenovo Συνεργάζεται με την Intel Παρέχοντας τα Intel® Select Solutions

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσης σήμερα την υποστήριξη των Intel Select Solutions, ένα νέο σετ από βελτιστοποιημένες λύσεις βασισμένες στους Intel® Xeon® Scalable επεξεργαστές με στόχο τις πολύπλοκες εργασίες των σημερινών κέντρων δεδομένων. Οι λύσεις αυτές προσφέρουν στους καταναλωτές μία λύση βασισμένη στα πρότυπα της βιομηχανίας, ενώ παράλληλα απλοποιούν και επιταχύνουν την διαδικασία επιλογής, ανάπτυξης και βελτιστοποίησης της δομής των κέντρων δεδομένων για να τρέχουν ορισμένες εργασίες. Το Lenovo Validated Design για VMWare vSAN και τα Lenovo Database Validated Designs για High Performance Microsoft SQL Server OLTP θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές του Οκτωβρίου 2017.