To Αssassin’s Creed Origins, ο νέος πολυαναμενόμενος τίτλος του αγαπημένου action – adventure παιχνιδιού ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Οι λάτρεις της περιπέτειας και της αδρεναλίνης μπορούν να το αποκτήσουν απευθείας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα ή από το www.germanos.gr με 69,90€ για τις κονσόλες PS4 και Xbox One.

Το Assassin’s Creed είναι η πολυαγαπημένη και all-time-classic πλέον, σειρά περιπέτειας και δράσης με εξαιρετικά πετυχημένους τίτλους και spin-offs. Μετά από το διάλειμμα ενός έτους από τον προηγούμενο (Assassin’s Creed Syndicate), η υπόθεση του φετινού τίτλου τοποθετείται στην αρχαία Αίγυπτο σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας της, στα χρόνια βασιλείας της Κλεοπάτρας. Η ιστορία φτάνει μέχρι τη δημιουργία της Αδελφότητας των Ασσασσίνων και οι gamers καλούνται να ανταποκριθούν στις αποστολές και στις απαιτήσεις αυτού του νέου ανεξερεύνητου κόσμου.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας και του gaming, φέρνει τις νέες κυκλοφορίες, τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών και τις προηγμένες κονσόλες σε προσιτές τιμές, προσφέροντας στους πελάτες του μοναδικές στιγμές ψηφιακής ψυχαγωγίας.