Ο Αθανάσιος Ράπτης είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Χρυσός Οδηγός Α.Ε.

Ο Αθανάσιος Ράπτης αναλαμβάνει την ηγεσία της εταιρείας, μετά από 7ετή πορεία κι έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσός Οδηγός Α.Ε. Μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια ηγείται της Διεύθυνσης Πωλήσεων, με μεγάλη επιτυχία, θέση την οποία θα διατηρεί παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα.

Αθανάσιος Ράπτης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Χρυσός Οδηγός Α.Ε.

Ο κ. Ράπτης γεννήθηκε το 1971. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και είναι κάτοχος Μ.Β.Α. από το Πανεπιστήμιο του Kent U.K. Είναι επίσης κάτοχος MSc. in Marketing & Communication από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.). Έχει σημαντική εμπειρία σε Διευθυντικές θέσεις τόσο στο Marketing όσο και στις Πωλήσεις (ΕΛΓΕΚΑ, Computer Logic, Sarah Lawrence, ΟΛΘ, HELEXPO).

Τη σκυτάλη στο τιμόνι του Χρυσού Οδηγού παραδίδει ο Δημήτριος Τριτάρης μετά από 3ετή επιτυχημένη θητεία, κατά τη διάρκεια της οποίας συνεισέφερε σημαντικά μεταξύ άλλων στο digital transformation της εταιρείας και στην ισχυροποίηση του brand του Χρυσού Οδηγού και του ηλεκτρονικού επαγγελματικού καταλόγου xo.gr στην αγορά των digital υπηρεσιών.