Η Pakia Software Services, ένα Ελληνικό startup, μέρος του χαρτοφυλακίου εταιρειών της Starttech Ventures, αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης ασφαλιστικού γραφείου. Γέφυρες, πολυτιμολόγηση, web services και διαχείριση συμβολαίων, όλα σε μια ενιαία εφαρμογή.
Διαχείριση και πολυτιμολόγηση σε μία ενιαία εφαρμογή!
Τώρα με το Pakia, οι επαγγελματίες έχουν πρόσβαση στη διαχείριση του ασφαλιστικού τους γραφείου κάθε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Είτε ως ανεξάρτητοιασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, είτε ως διαχειριστές ενός μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Pakia και να ξεκινήσουν να το χρησιμοποιούν απευθείας. 
Γέφυρες 
Χρησιμοποιώντας τις γέφυρες, μπορεί να καταχωρείται αυτόματα στο Pakia, ένας μεγάλος όγκος δεδομένων (συμβόλαια, ανανεώσεις συμβολαίων και ειδοποιητήρια), μέσω των αρχείων που στέλνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στους συνεργάτες τους. Με τις γέφυρες, η διαδικασία καταχώρησης δεδομένων απλοποιείται και πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο.
Πολυτιμολόγηση και web services
Με το Pakia, μπορεί να γίνει συγκριτική τιμολόγηση ανάμεσα σε πακέτα και καλύψεις διαφορετικών ασφαλιστικών εταιρειών ώστε κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος να επιλέγει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η έκδοση ενός συμβολαίου γίνεται μέσα από το Pakia, όπως θα γινόταν μέσα από το portal της ασφαλιστικής εταιρείας κι έτσι εξοικονομείται  πολύτιμος χρόνος, που θα χανόταν σε καταχωρήσεις.
Όραμα
Το όραμα για το Pakia, είναι να κάνει τον ασφαλιστικό κλάδο απλό, και να συμβάλλει στην αυτοματοποίηση κάθε διαδικασίας που απαιτείται για να λειτουργήσει ένα ασφαλιστικό γραφείο. Κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος, μπορεί να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του γραφείου του και να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες του Pakia. 
 
Ο κ. Γιώργος. Κρυπωτός, CEO της εταιρείας Pakia Software Services δήλωσε:
Η επίσημη κυκλοφορία του Pakia είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών σκληρής δουλειάς, με αφοσίωση στους στόχους μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι πλέον διαθέσιμο.”
 
Επιπλέον πρόσθεσε: 
Σκοπός μας, είναι να βοηθήσουμε τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να αλλάξουν ριζικά και προς το καλύτερο, τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Επόμενος στόχος του Pakia είναι να ολοκληρωθεί η δημιουργία των web services και να προστεθούν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να έχουν ακόμη περισσότερα οφέλη από τη χρήση της εφαρμογής.”