Η LG Electronics (LG) συμμετείχε στο 19ο συνέδριο Greek ICT Forum, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Novotel Athens. Το φετινό συνέδριο, το οποίο είχε τίτλο H νέα σύνθετη ψηφιακή πραγματικότητα: Από τις κλασικές υποδομές στο FTTH, στο Cloud και στα Mobile Apps”, εστίασε στις νέες Ψηφιακές Τεχνολογίες και Υπηρεσίες.

Οι εταιρείες ΤΠΕ παρέθεσαν τα πλεονεκτήματά τους, τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρουν καθώς και τον τρόπο της αξιοποίησής τους. Αντίστοιχα, Επιχειρήσεις, Οργανισμοί και Φορείς παρουσίασαν τους τρόπους με τους οποίους αξιοποιούν τις Ψηφιακές Τεχνολογίες στη στρατηγική τους.

H LG ως ηγέτης στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων συμμετείχε για 2η χρονιά στο συνέδριο Greek ICT Forum καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση των Ψηφιακών Τεχνολογιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πρωτοποριακά καινοτόμα OLED digital signage προϊόντα, τα οποία προσφέρουν απίστευτα ζωντανά χρώματα, υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα καθώς και μεγάλη ευελιξία ως προς την χρήση τους, αποτελώντας τον ισχυρότερο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με το καταναλωτικό κοινό.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε για τα digital signage προϊόντα της εταιρείας: «Πλέον, οι δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στις επιχειρήσεις είναι αμέτρητες. Με αυτά λοιπόν τα διαθέσιμα προϊόντα και κατ’ επέκταση τις υπηρεσίες στο χώρο του Digital Signage, οι οργανισμοί έχουν μεγάλο εύρος επιλογών για να διαμορφώσουν την καλύτερη δυνατή στρατηγική, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και ταυτόχρονα να μειώσουν τα κόστη που απορρέουν από αυτές. H LG μέσω του μοναδικού portfolio επαγγελματικών λύσεων, προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία στις επιχειρήσεις και τις τοποθετεί ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό».

Το Greek ICT Forum αποτελεί το σημείο αναφοράς των Ελλήνων ICΤ Experts, αλλά και όλων των στελεχών του ιδιωτικού τραπεζικού και δημόσιου τομέα που επιθυμούν να συμβαδίσουν με όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί θεσμικοί, πολιτικοί, επιχειρηματικοί, στελεχιακοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και κορυφαία στελέχη εταιρειών Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Επικοινωνιών.