Η ESET απέσπασε τη διάκριση «Bronze Award Winner» στο πλαίσιο των βραβείων «2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards» για τις πλατφόρμες προστασίας (Endpoint Protection Platforms EPP), όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Gartner1.

Τα βραβεία απονέμονται σε κατασκευαστές λογισμικού σύμφωνα με κατάταξη από επαγγελματίες τελικούς χρήστες. Αυτοί είναι επιβεβαιωμένα επαγγελματίες του IT χώρου ή χρήστες επιχειρηματικών λύσεων, που έχουν αγοράσει, εγκαταστήσει ή χρησιμοποιήσει την επιχειρηματική λύση που αξιολογούν. Για τη βράβευση λαμβάνεται υπόψη τόσο ο αριθμός των αξιολογήσεων των τελικών χρηστών όσο και οι συνολικές βαθμολογίες χρηστών.

Συνολικά 116 επαγγελματίες χρήστες βαθμολόγησαν τη λύση ESET Endpoint Security με 4,7 στα 5 σε όλα τα κριτήρια, αναφερόμενοι με θετικά σχόλια στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της λύσης, την ευκολία στην εγκατάσταση, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη, την έγκαιρη ανταπόκριση του κατασκευαστή, και την ποιότητα της τεχνικής υποστήριξης. Σχετικά σχόλια από IT managers του τομέα «Κατασκευές και Υπηρεσίες» αναφέρουν ότι η λύση πρόσφερε «ισχυρή προστασία στην εταιρία μας με τρόπο απλό και ξέγνοιαστο» και «εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση των πελατών

Αναφερόμενοι στην υποστήριξη πελατών, οι χρήστες σημειώνουν ότι «Ήταν πολύ εξυπηρετικοί σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες» και «Εξαιρετικός κατασκευαστής και επίπεδο υποστήριξης. Είναι πρόθυμοι να προσφέρουν επιπλέον βοήθεια όταν είναι απαραίτητο, ώστε να συμβάλλον στη διατήρηση της επιχειρηματικής συνέχειας.»

Άλλες αξιολογήσεις από επαγγελματίες χρήστες αναφέρουν:

«Οι λύσεις και η υποστήριξη είναι οικονομικά συμφέρουσες και πολύ αποδοτικές. Η πλατφόρμα είναι πλήρης και προσφέρει εργαλεία για την ενίσχυση της ασφάλειας της εταιρίας και τη βελτίωση της ευκολίας στη διαχείριση» IT Manager του χρηματοοικονομικού τομέα.

«Η ESET διαχειρίζεται τις ανάγκες ασφάλειας των endpoint μου και απελευθερώνει το χρόνο του Security Administrator μου» CIO του χρηματοοικονομικού τομέα

Ως αποτέλεσμα, η ESET κατατάχθηκε ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες εταιρίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, οι οποίες προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις ασφάλειας για endpoint με βάση τις αξιολογήσεις των τελικών χρηστών.

«Η συγκεκριμένη διάκριση στα Βραβεία Gartner Peer Insights Customer Choice Awards μας τιμά ιδιαίτερα, και πιστεύουμε ότι αποτελεί μία πραγματική απόδειξη για την ποιότητα των λύσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας παγκοσμίως», δήλωσε ο Jeronimo Varela, Director of Global Sales. «Στην ESET πιστεύουμε ότι κάθε χρήστης και κάθε επιχείρηση θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει την τεχνολογία με ασφάλεια, και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε λύσεις που τους επιτρέπουν να κάνουν ακριβώς αυτό. Κατά τη γνώμη μας, το ότι έχουμε αποσπάσει σχεδόν τέλειες αξιολογήσεις, σε όλα τα κριτήρια, από τους πελάτες μας, αποδεικνύει ότι έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε αυτό ακριβώς που επιδιώκαμε.»

1