SPARCO Gaming, X-Rocker και IMGN.PRO προστίθενται στο portfolio της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Westnet Distribution, 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, εμπλουτίζει τον κλάδο gaming και ψυχαγωγίας σε Ελλάδα και Κύπρο με τρεις νέες, αποκλειστικές συνεργασίες. Συγκεκριμένα, στο portfolio της Westnet προστίθενται οι εταιρίες SPARCO Gaming και Χ-Rocker, που διαθέτουν καρέκλες gaming, και η εταιρία ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών και παροχής υπηρεσιών υποστήριξης, ΙΜGN.PRO.

Με την μακρόχρονη εμπειρία της και έμπνευση από τις πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού, η SPARCO αξιοποιεί την τεχνογνωσία και τα αγωνιστικά της πρότυπα για να δημιουργήσει μια σειρά από καρέκλες υψηλής ποιότητας για gamers. Επίσης διαθέτει μια σειρά από αξεσουάρ, όπως γάντια και T-Shirts, που μεταφέρουν την εμπειρία gaming σε νέα επίπεδα.

Η X-Rocker κατασκευάζει καρέκλες gaming οι οποίες προσφέρουν στους λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών – και όχι μόνο – μια μοναδική, διαδραστική εμπειρία, είτε επιλέξουν να παίξουν παιχνίδια, είτε να ακούσουν μουσική, ή απλά να δουν την αγαπημένη τους ταινία. Με τα ενσωματωμένα ηχεία υψηλής τεχνολογίας προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες, όχι απλά να ακούσουν τον ήχο, αλλά πραγματικά να τον αισθανθούν!

Μέσα από τις νέες συνεργασίες της, η Westnet εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την κατηγορία gaming στην οποία ήδη κατέχει ηγετική θέση, με συνεργασίες με εταιρίες όπως οι: Asus ROG, Microsoft Xbox, , Trust GXT, Logitech G, Creative, Turtle Beach, DXRacer, Arozzi.