Η Dell διεύρυνε τη νέα σειρά προϊόντων εικονικοποίησης καθώς και τις υπηρεσίες που απλοποιούν τις επιδόσεις στο data center, βοηθώντας έτσι τους οργανισμούς να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους με καινοτόμο χρήση της τεχνολογίας και τη βοήθεια των νέων servers της.


dell_t710_t410_r410_poweredge_serversH Dell βελτιώνει την τεχνολογική αποδοτικότητα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με ολοκληρωμένες συνθέσεις εικονικοποίησης, PowerEdge Servers και προηγμένες αποθηκευτικές συστοιχίες EqualLogic. Παράλληλα, ο καινούργιος Dell PowerEdge R410 server έχει 80% καλύτερες επιδόσεις σε εφαρμογές υψηλών υπολογιστικών απαιτήσεων.


Η παρουσίαση ευέλικτων και αρθρωτών (modular) υπηρεσιών εικονικοποίησης και συμβουλευτικής για το data center, έτοιμων προς εφαρμογή λύσεων εικονικοποίησης, νέων Dell PowerEdge servers και αποθηκευτικών διατάξεων EqualLogic PS4000 έχουν ως στόχο να απλοποιήσουν το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη διαχείριση των εικονικοποιημένων και φυσικών περιβαλλόντων.


ps4000_equallogic

ps4000_equallogic

Η διευρυμένη σειρά αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το κόστος και την πολυπλοκότητα για δύο βασικούς τομείς των επιχειρησιακών αναγκών – τις εφαρμογές εικονικοποίησης και τις εφαρμογές με υψηλές υπολογιστικές απαιτήσεις – ενώ παρέχει διαφοροποιημένες λύσεις για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους.