Εκπαιδευτικός προβολέας για εκπαιδευτική χρήση

Epson provoleasΈνας νέος επαγγελματικός προβολέας της Epson θα είναι διαθέσιμος από την BSI. Το μοντέλο EMP-400We που παρουσίασε η εταιρεία, είναι ιδανικό για εκπαιδευτική χρήση σε συνεργασία με διαδραστικό πίνακα, μιας και χάρη στον ultra short throat φακό που διαθέτει, μπορεί να προβάλει εικόνα μεγάλου μεγέθους από πολύ κοντινή απόσταση. Ένας διαδραστικός ψηφιακός πίνακας συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την απλότητα ενός κοινού μαυροπίνακα με την ευελιξία και τις δυνατότητες ενός υπολογιστή. Με την χρήση ενός projector, επάνω στον πίνακα προβάλλεται η εικόνα από τον υπολογιστή. Ο Epson EMP-400We είναι ειδικά σχεδιασμένος για αυτή την δουλεία, μιας και είναι εύκολος στην χρήση και στην τοποθέτηση, αλλά πάνω από όλα έχει ultra short throat φακό που προβάλει εικόνα με διαγώνιο 60” ιντσών από απόσταση προβολής μόλις 65cm! Με αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιούνται οι σκιές που θα γινόντουσαν από τον παρουσιαστή εάν ο προβολέας βρισκόταν πίσω και μακριά του.

Επιπλέον, για μεγαλύτερη ευκολία είναι δυνατός ο έλεγχος του προβολέα μέσω δικτύου. Για ασφάλεια, ο ίδιος ο προβολέας δεν ανάβει χωρίς το τηλεχειριστήριο του και απαιτεί κωδικό, καθιστώντας έτσι το μηχάνημα άχρηστο σε περίπτωση κλοπής. Η λάμπα που διαθέτει συνδυάζει την οικονομική λειτουργία με την υψηλή φωτεινότητα (1800 ANSI) για αποτελεσματική χρήση σε όλους τους χώρους, ενώ τόσο αυτή, όσο και ο προβολέας, καλύπτονται από εγγύηση 3 χρόνων.

Τέλος, με ανάλυση 1200x800, χαμηλό θόρυβο λειτουργίας & ενσωματωμένο ηχείο, ο συνδυασμός ενός διαδραστικού πίνακα και του Epson EMP-400We αποτελούν το απαραίτητο εργαλείο για μια εύκολη, δημιουργική και αποτελεσματική εκπαίδευση μιας και κρατάν το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων σε εγρήγορση ενώ παράλληλα αυξάνεται η παραγωγικότητα των εισηγητών. Οι παρουσιάσεις γίνονται πιο ζωντανές αλλά και η εκπαίδευση πιο συναρπαστική, με την ενεργή συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

Η λιανική τιμή για τον Epson EMP-400We διαμορφώνεται στα €1.099 (χωρίς το ΦΠΑ). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εταιρία BSI και στο τηλέφωνο 210 6511826 ή στο www.bsi.gr.