Το φετινό Broadband World Forum 2017 BBWF (24-26 Οκτωβρίου 2017 στο Βερολίνο) είναι αφιερωμένο στην ελευθερία. Στο περίπτερο D102, η devolo παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να βιώσουν την καλύτερη δυνατή σύνδεση WiFi στο σπίτι, ακόμη και όταν μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το Smart Intelligent WiFi αποτελεί το βασικό showcase της devolo στην εκδήλωση αυτή. Η νέα αυτή τεχνολογία της devolo συνδυάζει τρία βασικά χαρακτηριστικά που βάζουν τέλος σε ανεπιθύμητες συνδέσεις και στην αθέμιτη κατανομή του εύρους ζώνης του WiFi.

 

Με τη νέα τεχνολογία Smart Intelligent WiFi, η devolo αντιμετωπίζει την ανάγκη για αδιάκοπη συνδεσιμότητα σε ολόκληρο το σπίτι. Η τεχνολογία συνδυάζει τρία βασικά χαρακτηριστικά τα οποία και παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση IFA 2017 στο Βερολίνο από την devolo: Advanced Roaming, Airtime Fairness και Band Steering. Το Advanced Roaming εξασφαλίζει ότι οι συσκευές με δυνατότητα WiFi είναι πάντοτε συνδεδεμένες με το ισχυρότερο, πιο σταθερό hotspot στο σπίτι. Το Airtime Fairness εμποδίζει τις παλαιότερες ή βραδύτερες συσκευές να επιβραδύνουν ολόκληρο το δίκτυο, αναθέτοντας περισσότερο χρόνο εκπομπής στις αναβαθμισμένες και πιο γρήγορες συσκευές WiFi ac οι οποίες μεταδίδουν δεδομένα ταχύτερα. Αυτό οδηγεί σε αισθητή αύξηση της ταχύτητας ολόκληρου του δικτύου WiFi. Επιπλέον, το Smart Intelligent WiFi ελέγχει συνεχώς τη χρήση των διαφόρων καναλιών στα 2,4 και 5 GHz και έχει την ευελιξία να επιλέξει το βέλτιστο κανάλι μέσω του συστήματος διεύθυνσης.

Το Smart Intelligent WiFi είναι ήδη διαθέσιμο για αναβάθμιση ως προς τη σειρά PLC 1200+ WiFi ac της devolo. Επιπλέον, οι επερχόμενοι προσαρμογείς WiFi θα είναι εξοπλισμένοι με την τεχνολογία εξ αρχής.

Η τελευταία καινοτομία της devolo ωφελεί σημαντικά τους πελάτες, καθώς επιτρέπει στους χειριστές να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών για το οικιακό τους δίκτυο. Έτσι, η devolo απευθύνεται σε μια αγορά για πελάτες που θέλουν να μετακινηθούν μέσα στο σπίτι τους έχοντας μια αδιάκοπτη σύνδεση αντί να είναι συνδεδεμένοι σε μία LAN, ενσύρματη, σύνδεση.

“Οι πελάτες επιθυμούν να αποφασίζουν μόνοι τους πότε και πού θα κινηθούν στο Διαδίκτυο, πότε θα ακούσουν μουσική ή πότε θα κάνουν streaming δεδομένων 4k/UHD”, σημειώνει ο Werner Fehn, Vice President Product Management της devolo: “Περιμένουν μια αδιάκοπτη σύνδεση σε ολόκληρο το σπίτι. Οι πάροχοι υπηρεσιών τους προσφέρουν την ελευθερία του έξυπνου mobility με την ευκαιρία να δημιουργήσουν ακόμη καλύτερη υπηρεσία για τους πελάτες τους και κατ’ επέκταση στην διατήρηση ικανοποιημένων πελατών”.

Προσφέροντας τον μεγαλύτερο όγκο λύσεων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και WiFi, η devolo έχει καταστεί ως ο μακροπρόθεσμος εταίρος των μεγαλύτερων providers και φορέων παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου, καθώς πρόκειται για τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, με πάνω από 34 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN να έχουν πωληθεί.