Σημαντική είναι η ενίσχυση των εσόδων της Convert Group τα οποία κατέγραψαν άνοδο κατά 89% στο εννιάμηνο του 2017 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ρόλο στην μεγάλη ανάπτυξη έπαιξε και το eRetail Audit, η παγκόσμια καινοτομία της εταιρίας στην μέτρηση μεριδίων αγοράς καταναλωτικών αγαθών στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ήδη για αυτή την υπηρεσία η Convert Group έχει υπογράψει 9 ετήσια συμβόλαια από ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του online super market και του online φαρμακείου.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι το δωδεκάμηνο θα κλείσει με τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης, ενώ εκτιμά ότι ο ρυθμός αυτός θα διατηρηθεί και για το 2018. Τα 4 business units που πλέον καθοδηγούν την δυναμική πορεία της Convert Group είναι τοeConsulting BU, το eMarket Research BU, το eTalent Recruiting BU και τοeSkills Training BU, το οποίο ενισχύεται μετά την απορρόφηση των δραστηριοτήτων της eSkills Center.

Παναγιώτης Γκεζερλής, διευθύνων σύμβουλος της Convert Group, δήλωσε σχετικά: «Τα αποτελέσματα είναι καλά, αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε δυνατότητες για ακόμα καλυτέρα. Αυτό που θεωρούμε όμως πολύ σημαντική εξέλιξη είναι ότι γυρίσαμε σε μεγάλο βαθμό το μοντέλο της εταιρίας σε επαναλαμβανόμενα έσοδα και ότι και τα 4 BUs μας καταγράφουν ταυτόχρονα μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης».