Η Epson κατανοώντας τις ανάγκες των καταναλωτών της συνεχίζει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την επιτυχημένη ενέργεια Cashback. 

Η εταιρεία επιβραβεύει τόσο τους πιστούς καταναλωτές που ήδη γνωρίζουν την πρωτοπορία της Epson όσο και καινούργιους που αξιολογούν την καινοτομία της εταιρείας και επιλέγουν τα αξιόπιστα προϊόντα της, προσφέροντας τους επιστροφή χρημάτων με την αγορά επιλεγμένων μοντέλων από μεγάλη γκάμα προϊόντων εκτύπωσης που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Με το Cashback, οι καταναλωτές, που προχωρούν σε αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιστροφή χρημάτων από 15€ έως και 115€ [1], ανάλογα με το ποσό επιστροφής που αντιστοιχεί στο κάθε μοντέλο.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορές εκτυπωτών, που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ 01 Οκτωβρίου 2017 και 31 Δεκεμβρίου 2017. Οι καταναλωτές που επιθυμούν να λάβουν την επιστροφή, χρειάζεται απλώς να υποβάλλουν μια ηλεκτρονική αίτηση στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος [2]. Η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Ακόμη, οι καταναλωτές, με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την αξιοπιστία και σιγουριά του προγράμματος επέκτασης της εγγύησης σε 3 έτη της Epson, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Με το πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης σε 3 έτη, η Epson παρέχει στους κατόχους των δημοφιλών εκτυπωτών μια διευρυμένη ασφάλεια και ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά και τους όρους συμμετοχής στην ενέργεια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson εδώ.

[1] *τα ποσά επιστροφής χρημάτων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

[2] Η τελική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι: 30/01/2018.