Η UPS ανακοίνωσε σήμεραμια σειρά βελτιώσεων στο δίκτυο και την υποδομή της, γεγονός που μειώνει τους χρόνους μεταφοράς στη Γαλλία από οκτώ Ευρωπαϊκές χώρες.

Χρησιμοποιώντας την UPS Standard®, την πιο οικονομική υπηρεσία εδάφους της εταιρείας, πελάτες από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας θα επωφεληθούν από την ταχύτερη αποστολή στη Γαλλία. Για παράδειγμα, ένα πακέτο που αποστέλλεταιαπό την Αθήνα στην Τουλούζη πλέον θα παραδίδεται σε τέσσερις μέρες αντί για πέντε.

«Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και το κόστος έχουν καθοριστική σημασία στη σύγχρονη ταχύτατα μεταβαλλόμενη οικονομία», δήλωσε ο Nando Cesarone πρόεδρος της UPS στην Ευρώπη. «Για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τουςπελάτες τους εγκαίρως και στη σωστή τιμή, η νέα αυτή επένδυση μας βοηθά να επιταχύνουμε το χρόνο μεταφοράς για τις οικονομικότερες υπηρεσίες μας μέχρι και 24 ώρες».

Ο πιο πρόσφατος βελτιωμένος χρόνος μεταφοράς της UPS Standard® αποτελείμέρος της επένδυσης της UPS ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ευρωπαϊκό δίκτυο και την υποδομή της εταιρείας μέχρι το 2019. Η UPS έχει προς το παρόν ολοκληρώσει το ένα τρίτο αυτού του πενταετούς επενδυτικού προγράμματος, τοοποίο αυξάνει τη κλίμακα και επεκτείνει τις δυνατότητες της εταιρείας.

Για το 2017, το επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει βελτιώσεις στο δίκτυοεδάφους σε 28 χώρες αλλά και αύξηση χωρητικότητας στις αποστολές μέσω αέρα μεταξύ του Ευρωπαϊκού Hub της UPS στην Κολωνία και την Ισπανία, Πολωνία καιΛιθουανία. Η UPS ανακοίνωσε επίσης νέες εγκαταστάσεις στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Πολωνία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μελέτη «UPS European SME Exporting Insights» , που πραγματοποιήθηκε το 2016, επιβεβαίωσε ότι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιούν εξαγωγές έχουν υψηλότερα έσοδα. Ως η έκτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, ηΓαλλία αποτελεί μια ελκυστική αγορά για τις εταιρείες που θέλουν να εξετάσουν το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτή η πρόσφατη βελτιστοποίηση του δικτύου της UPS στην πιο οικονομική υπηρεσία, φέρνει τη Γαλλία πιο κοντά στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους.