Τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις της Apple την πρώτη μέρα εμπορικής διάθεσής τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα της Cosmote στο Μαρούσι. Τα νέα iPhone τρέχουν στην Ελλάδα με ταχύτητες έως και 500Mbps αποκλειστικά από την Cοsmote.

Πλήθος κόσμου, αλλά και γνωστοί παρουσιαστές και αθλητές, κατέκλυσαν από νωρίς το κατάστημα της COSMOTE για να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα iPhone. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Α11 bionic και οι λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και ασύρματης φόρτισης, εντυπωσίασαν το κοινό. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό γυαλί μπρος-πίσω, τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus διαθέτουν οθόνες Retina HD 4,7″ και 5,5″ αντίστοιχα με 3D Touch, καθώς και κάμερα 12MP και 12MP Dual με προηγμένα εφέ φωτισμού για τη λειτουργία πορτρέτου αντίστοιχα. Οι νέες συσκευές είναι διαθέσιμες σε χρυσό, ασημί και σκούρο γκρι και σε δύο χωρητικότητες, 64GB & 256GB.

Ταχύτητες έως και 500Mbps αποκλειστικά από την Cosmote

Τα νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες LTE Advanced, επιτρέποντας στους κατόχους τους που είναι συνδρομητές COSMOTE να σερφάρουν στο Internet αποκλειστικά με ταχύτητες έως και 500Mbps. Έτσι, με τα νέα iPhone και σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο δίκτυο κάλυψης 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά το 97% και το 86% αντίστοιχα του πληθυσμού, οι πελάτες της COSMOTE απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες Mobile Internet.

Η τιμή του iPhone 8 ξεκινάει από 859€, ενώ το iPhone 8 Plus