Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, σας προσκαλεί στην παρουσίαση με τίτλο: «Νέες Λύσεις DrayTek & Κάλυψη εξωτερικού χώρου με το νέο AP920R», που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης την Πέμπτη 19/10/2017.

Τόπος Διεξαγωγής: GALAXY HOTEL, Λ. Δημοκρατίας 75, Ηράκλειο Κρήτης, Aίθουσα “PARK”

Η παρουσίαση είναι δωρεάν και θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα από εξειδικευμένο μηχανικό της DrayTek. Απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες που εδρεύουν στην Κρήτη, αλλά και σε στελέχη ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις ολοκληρωμένες λύσεις δικτυακού εξοπλισμού της DrayTek και πως αυτές μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση τους.

Στη διάρκεια της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Access Point εξωτερικού χώρου της DrayTek VigorAP 920R, καθώς και τη νέα γκάμα προϊόντων της DrayTek σε routers, access points και switches.

Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων στο παρακάτω link: http://bit.ly/2hqzoe0

(H Δήλωση Συμμετοχής είναι υποχρεωτική).

Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: marketing@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.