Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης του conn-x tv sports, από τη σεζόν 2009-10 έως και τη σεζόν 2011-12, το αθλητικό κανάλι του conn-x tv, θα μεταδίδει στην Ελλάδα τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της Ισπανίας στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση “La Liga”.


conn_xsports_logoΤο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης στo οποίο καταλήγουν συνεχώς νέα λαμπερά αστέρια απ’ όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ετοιμάζεται για μια εντυπωσιακή σεζόν στο conn-x tv sports. Το conn-x TV sports του ΟΤΕ εμπλούτισε το πρόγραμμά του, με τους εντός έδρας αγώνες 9 ομάδων του ιταλικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται ο έλληνας διεθνής αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Οι εννέα σύλλογοι είναι οι: Νάπολι, Σαμπντόρια, Πάρμα, Ουντινέσε, Παλέρμο, Αταλάντα, Σιένα, Κιέβο και Λιβόρνο.


Τα μεγάλα ντέρμπι της Ισπανίας, της Γερμανίας και τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της SERIE A, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ιταλικών ομάδων, έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στο conn-x tv sports. Kακά, Ρονάλντο, Μέσι, Ιμπραίμοβιτς και άλλοι «top class» παίκτες, θα παρελάσουν στο κανάλι με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο που μεταδίδεται από την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ.


Αυτό το καλοκαίρι, ο χάρτης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου διευρύνεται με τα σημαντικότερα φιλικά τουρνουά που εξασφάλισε για την Ελλάδα, το conn-x tv sports, όπως Emirates Cup, Audi Cup, World Challenge tournament, T-Home Cup. Bayern, Boca Juniors, Chelsea, Manchester United, Inter, Milan, Hamburg, Club America, Schalke, Stuttgart, είναι ορισμένες από τις σπουδαίες ομάδες, που θα προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές, στους τηλεθεατές του conn-x tv.


Από 7 Αυγούστου 2009 με την έναρξη της Bundesliga, η «στρογγυλή θεά» θα έχει την τιμητική της στο conn-x tv sports για όλη τη σεζόν.


Το conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/router. Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο / ταινίες του FilmClub.


Το conn-x TV διατίθεται ήδη σε 17 μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θήρα, Σύρος, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη), ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps.


Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site www.conn-xtv.gr και να παραγγείλουν το conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.