To HackInnow, o Insurtech διαγωνισμός ανοιχτής καινοτομίας που διοργανώνουν η Groupama Ασφαλιστική και το Corallia, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναζητώντας τις επόμενες τεχνολογικές τάσεις, λύσεις και προϊόντα που θα απογειώσουν τον Ασφαλιστικό κλάδο.

Οι διαγωνιζόμενοι, σε ομάδες των 2 έως 5 ατόμων, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα συναρπαστικό διήμερο, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας στην Αγία Παρασκευή.

Στο HackInnow μπορούν να συμμετέχουν άτομα από 18 ετών και άνω, από οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο χωρίς κανένα περιορισμό. Απευθύνεται σε φοιτητές, νέους επιστήμονες, προγραμματιστές, μηχανικούς, γιατρούς, αναλυτές, σχεδιαστές, οικονομολόγους, στελέχη επικοινωνίας και marketing, επίδοξους επιχειρηματίες, αναλογιστές, σε λάτρεις των νέων τεχνολογιών και σε όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, μεθόδων και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. H συμμετοχή στο HackInnow είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στη θεματική κατηγορία που τους ενθουσιάζει και με την καθοδήγηση διακεκριμένων μεντόρων, να αναπτύξουν τη δική τους καινοτόμο ιδέα. Με στόχο την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων που θα τεθούν, αλλά και τη δημιουργία ισχυρότερων ομάδων, οι ενδιαφερόμενοι θα προσκληθούν στο HackInnow WarmUp που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο α2-innohub.

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση, όπου 16 ομάδες παρουσίασαν τις καινοτόμες ιδέες τους, διεκδικώντας τα πολυπόθητα χρηματικά έπαθλα και τα προγράμματα επιχειρηματικής κατάρτισης και υποστήριξης που πρόσφεραν οι διοργανωτές, το HackInnow ευελπιστεί, για ακόμα μια χρονιά, να αποτελέσει την αφετηρία για την ανάπτυξη πολλών νέων ιδεών που θα διαπρέψουν. Στην προσπάθεια αυτή έχει την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Groupama με ιστορία άνω των 100 ετών και με σημαντική πορεία στην ελληνική αγορά, και του Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, θεμέλιου λίθου του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στη χώρα, από το 2005.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές online από το τέλος Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HackInnow, μείνετε συντονισμένοι στο www.hackInnow.gr.