Η NOBACCO απέσπασε δύο βραβεία κατά την τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2017, τα οποία συνδιοργανώθηκαν για 3ησυνεχή χρονιά από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την εταιρεία Boussias Communications.

Χρυσό Βραβείο στο NOBACCO Privilege Club – κατηγορία Use of Mobile for Customer Loyalty

Η καινοτόμα mobile εφαρμογή της Nobacco Privilege Club διακρίθηκε πρώτη στην ενότητα Mobile εφαρμογές για καταναλωτές, στην κατηγορία Use of Mobile for Customer Loyalty κερδίζοντας το χρυσό βραβείο. Πρόκειται για μια καινοτόμα mobile εφαρμογή με επίκεντρο τον καταναλωτή, η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο τρόπο επικοινωνίας με όλα τα μέλη του Privilege Club της εταιρείας και παρέχει μια υψηλή και πρωτοποριακή mobile εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης-μέλος μέσω της εφαρμογής συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών απολαμβάνοντας προνόμια, κέρδη και οφέλη, αφού μέσα από κάθε αγορά του συλλέγει πόντους εξαργύρωσης. Παράλληλα, έχει στη διάθεση του ένα εργαλείο online πρόσβασης στους διαθέσιμους πόντους προνομίων, γεωγραφικής αναζήτησης των καταστημάτων και σημείων πώλησης NOBACCO, πλοήγησης για τον τρόπο μετάβασης στο σημείο που τον ενδιαφέρει, άμεσης επικοινωνίας με την επιχείρηση και σε μια πληθώρα χρηστικών πληροφοριών που αφορούν στα προϊόντα NOBACCO.

Ασημένιο Βραβείο στην online πλατφόρμα NOBACCO Privilege Club στην κατηγορία Mobile Integration with ERP systems

Η online πλατφόρμα της NOBACCO, απέσπασε το αργυρό βραβείο στον τομέα Mobile Integration with ERP systems μεταξύ των εφαρμογών mobile. Η marketing automation & CRM πλατφόρμα της NOBACCO εναρμονίζεται αποτελεσματικά με τη διαχείριση και τη λειτουργία των φυσικών της καταστημάτων, μέσω της αυτοματοποίησης και αναδιοργάνωσης των διαδικασιών, κάνοντας την επιχείρηση να λειτουργεί σαν κορμός στο σύνολό της. Την ίδια στιγμή, αξιοποιούνται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες των πελατών και τη συμπεριφορά τους, ανοίγοντας το δρόμο για την άψογη εξυπηρέτησή τους και την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με αυτούς.

Οι διακρίσεις αυτές, αποτελούν για τη ΝΟΒΑCCO μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται για την παροχή καινοτόμων και ευρηματικών υπηρεσιών στους πελάτες της, ώστε να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco DesignCenterσχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η ολοκληρωμένη σειρά υγρών NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, όλα τα προϊόντα  είναι T.P.D.  Compliant πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου.