Η Epson συνεχίζει την επιτυχία της στον τομέα της οπτικής απεικόνισης και επιβεβαιώνει την υπεροχή της, αποσπώντας το βραβείο Home Cinema Theater Projector για τον βιντεοπροβολέα EH-TW9300W από την European Imaging and Sound Association (EISA).

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas δηλώνει: «Τα βραβεία EISA αποτελούν βασική παράμετρο προϊόντων ποιότητας για τον κλάδο και αυτή η αναγνώριση για τον EH-TW9300W επιβεβαιώνει την εμπειρία μας στην κατασκευή βιντεοπροβολέων υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο της προβολής και την τεχνολογία του οικιακού κινηματογράφου».

Ως διάδοχος του μοντέλου EH-TW9200, το οποίο είχε αποσπάσει το βραβείο EISA 2014/15, έχει αναπτυχθεί με βάση την υψηλότατη ευελιξία εγκατάστασης του προηγούμενου μοντέλου, υιοθετώντας ταυτόχρονα νέα φορμάτ και χαρακτηριστικά. Για τους θεατές που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις στον οικιακό κινηματογράφο, ο βιντεοπροβολέας EH-TW9300W είναι βέβαιο ότι θα τους εντυπωσιάσει, με βελτίωση4K, UHD Blu-ray και υποστήριξη HDR, μηχανοκίνητα οπτικά μέρη και απομνημόνευση θέσης φακού.