Από την Νότια Κορέα θα ξεκινήσει η LG Electronics (LG), αυτή την εβδομάδα, τη διάθεση του νέου LG V30 smartphone στους καταναλωτές και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και άλλες κύριες αγορές, σε παγκόσμιο επίπεδο, τις ερχόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της IFA 2017, στο Βερολίνο, το LG V30 τράβηξε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών, αποσπώντας συνολικά 26 βραβεία, τα περισσότερα που κέρδισε η LG στη φετινή εμπορική έκθεση. Το κοινό επαίνεσε το νέο smartphone για τον εξαιρετικό του σχεδιασμό και το μεγάλο εύρος των καινοτόμων χαρακτηριστικών που διαθέτει, ενώ οι ειδικοί προέβλεψαν πως θα αποτελέσει το κινητό που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη δημιουργίας περιεχομένου επαγγελματικής ποιότητας χωρίς όμως την αντίστοιχη πολυπλοκότητα.

Για να ικανοποιήσει την επιθυμία των καταναλωτών για μεγάλες οθόνες σε μικρές συσκευές, οι μηχανικοί της LG τοποθέτησαν μια 6 ιντσών 18:9 FullVision οθόνη σε πλαίσιο το οποίο είναι 8mm μικρότερο και 3mm πιο στενό από το προηγούμενο μοντέλο. Το εξελιγμένο ανθεκτικό γυαλί που καλύπτει τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος είναι καμπυλωτό σε όλο το μήκος, δίνοντας στο V30 μια κομψή, ολοκληρωμένη εμφάνιση και αίσθηση. Ταυτόχρονα με πάχος μόλις 158gr, το V30 είναι το ελαφρύτερο μεταξύ των smartphones στην κατηγορία 6 ιντσών και άνω.

«To V30 σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους καταναλωτές να καταγράψουν καλύτερα τις εμπειρίες που συνθέτουν τις ιστορίες της ζωής μας» δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του ικανοποιούν τις αισθήσεις της όρασης, του ήχου και της αφής ενώ όταν πρόκειται για την εμφάνισή του, μπορούμε να πούμε πως είναι το πιο όμορφο smartphone που έχουμε αναπτύξει μέχρι και σήμερα».

Η LG είναι πρωτοπόρος της φωτογραφίας στα smartphones και το V30 επιβεβαιώνει και συνεχίζει αυτή την κληρονομιά. Το τηλέφωνο εισάγει πολλές καινοτομίες στον κλάδο, μεταξύ άλλων, το πρώτο F1.6 διάφραγμα και τους γυάλινους φακούς σε φωτογραφική smartphone, την ικανότητα λήψης σχεδόν επαγγελματικής ποιότητας εικόνας και βίντεο χάρη στο LG-Cine Log και την ενσωμάτωση της πρώτης OLED FullVision οθόνης σε κινητό.

Η κύρια κάμερα που διαθέτει F1.6 διάφραγμα επιτρέπει περισσότερο φως για τη λήψη πιο φωτεινών από ποτέ φωτογραφιών, ενώ οι γυάλινοι Crystal Clear φακοί παρέχουν πιο ακριβή χρώματα και πιο καθαρές εικόνες από τους πλαστικούς φακούς.

Με τη νέα λειτουργία Cine Video, μπορεί κανείς να δημιουργήσει βίντεο σαν επαγγελματίας, ενώ η ρύθμιση Cine Effect παρέχει 15 προεπιλογές για να δώσει στα βίντεο μοναδικά εφέ ταινιών όπως ρομαντικής κωμωδίας ή μέχρι και καλοκαιρινού blockbuster. Ταυτόχρονα, το Point Zoom – άλλη μια πρωτιά στον κλάδο – επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ζουμ σε οποιοδήποτε μέρος της φωτογραφίας, ανεξάρτητα από τη θέση του αντικειμένου στο κάδρο, και το LG-Cine Log επιτρέπει την εγγραφή βίντεο διατηρώντας τη δυνατότητα λήψης ευρείας δυναμικής εμβέλειας και της γκάμας χρωμάτων για μέγιστη ευελιξία στη δημιουργία του ύφους που θέλει ο χρήστης μετά τη λήψη.

Όταν όλα τα παραπάνω, συνδυάζονται με την οθόνη QHD+ (2880 x 1440) OLED FullVision, τότε οι χρήστες απολαμβάνουν την ιδανική Google Daydream VR εμπειρία με πιο γρήγορο χρόνο απόκρισης και ελάχιστα afterimages εφέ.

Οι πρόσθετες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της τιμής και της ακριβούς ημερομηνία, κυκλοφορίας, θα ανακοινώνονται τοπικά σε κάθε αγορά.