Στo πλαίσιo ανάπτυξης του δικτύου συνεργασιών του, το Hellenic American College προχώρησε σε συνεργασία με τη SiEBEN, πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο του Digital Transformation, με στόχο την ενημέρωση και κατάρτιση των σπουδαστών σε θέματα νέων τεχνολογικών προϊόντων και λύσεων για προκλήσεις που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην εποχή μας. 

Με εισηγήσεις τους τα στελέχη της SiEBEN παρουσίασαν πραγματικά case studies πελατών που αναδεικνύουν τα οφέλη από την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Παράλληλα, οι σπουδαστές του Hellenic American College επισκέφθηκαν τα γραφεία της εταιρείας όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με στελέχη διαφορετικών ειδικοτήτων και τμημάτων της εταιρείας. Και οι δύο πλευρές προγραμματίζουν μελλοντικές ενέργειες για την περαιτέρω επαγγελματική επιμόρφωση και κατάρτιση των σπουδαστών.

Το Hellenic American College προσφέρει αποκλειστικά τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University (New Hampshire, USA), το οποίο είναι πιστοποιημένο από το NEASC, τον αρχαιότερο οργανισμό πιστοποίησης των Η.Π.Α. που πιστοποιεί τα Πανεπιστήμια της Νέας Αγγλίας, μεταξύ των οποίων και το Harvard, το Boston University και το MIT. Οι φοιτητές του Hellenic American College σπουδάζουν στην Ελλάδα, ενώ λαμβάνουν τα πτυχία τους απευθείας από το Hellenic American University, ένα πιστοποιημένο Αμερικανικό πανεπιστήμιο. Απόφοιτοι του Hellenic American College έχουν λάβει αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας του πτυχίου τους από το ΣΑΕΠ, τόσο για προπτυχιακά όσο και για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Hellenic American University.