Η Canon Ευρώπης επιδεικνύει μια νέα εποχή σε ροές εργασίας στην IBC 2017, την κορυφαία εκδήλωση στον κόσμο για παραγωγούς περιεχομένου και τον τομέα της αγοράς broadcast. Με αυξημένο ενδιαφέρον στις λύσεις 4Κ, η Canon επιδεικνύει πως οι κορυφαίες της λύσεις στον κλάδο, προσφέρουν πιο αποδοτική και οικονομικότερη παραγωγή για παραγωγούς εκπομπών και κινηματογραφιστές.

Εστιάζοντας στις μελλοντικές ανάγκες του κλάδου και στις ανάγκες των πελατών, η Canon παρουσιάζει μια πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων εικόνας από την είσοδο έως την έξοδο. Μεταξύ των προϊόντων ανήκουν η πρόσφατη εισαγωγική πρόταση στη σειρά Cinema EOS, η EOS C200 με χαρακτηριστικά 4K/UHD/50P και οι φακοί για κινηματογραφική χρήση CNE70-200mm T4.4L IS και CN E18-80mm T4.4 L IS KAS S.

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες και ιδανική για μικρές ομάδες παραγωγής ή αυτόνομους παραγωγούς, η EOS C200 είναι η πρώτη μηχανή Cinema EOS, η οποία χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία Cinema RAW light format. Σχεδιασμένη για να προσφέρει υψηλής ποιότητας βιντεοσκόπηση χωρίς πολυπλοκότητα, η EOS C200 προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων στους χρήστες της: Χάρη στο προηγμένο σύστημα AF, παρέχει αξιοπιστία και ακρίβεια στην βιντεοσκόπηση σε 4Κ. Περιλαμβάνει επίσης ένα υψηλής ποιότητας LCD panel που επιτρέπει στον εικονολήπτη να επιλέξει εύκολα το αντικείμενο. Για περιπτώσεις που απαιτείται μετάβαση μεταξύ διαφορετικών αντικειμένων σε μία λήψη, η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF επιτρέπει ομαλή λειτουργία AF, ενώ οι λειτουργίες Manual Focus Assist Function, Face Detection με Face Priority και FaceOnly παρέχουν μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο της εστίασης.

Οι κινηματογραφικοί φακοί CNE70-200 mm T4.4 L IS και CN E18-80mm T4.4 L IS KAS S είναι δύο φακοί της σειράς των ευέλικτων κινηματογραφικών φακών cineservo της Canon. Σχεδιασμένοι για επαγγελματίες ή εξαιρετικά καταρτισμένους ερασιτέχνες κινηματογραφιστές που χρησιμοποιούν κάμερες μεγάλου φορμά και ενός αισθητήρα, οι συγκεκριμένοι φακοί απελευθερώνουν τη δημιουργική ελευθερία για την αξιοποίηση ανάλυσης 4Κ, ενοποιημένου ελέγχου servo και άμεσης αλλαγής θεμάτων σε μία λήψη. Διασφαλίζουν ότι οι λήψεις video πραγματοποιούνται με εξαιρετική ακρίβεια και ποιότητα.

« Ο κόσμος του κινηματογράφου και της τηλεόρασης αλλάζει σημαντικά σε κάθε επίπεδο, από τις ροές εργασίας έως τον τρόπο που οι ομάδες παραγωγής βιντεοσκοπούν και παράγουν αποτέλεσμα» αναφέρει ο Richard Shepherd, Pro Marketing Manager, Consumer Imaging στην Canon Ευρώπης. « Σε αυτή την συναρπαστική εποχή των προκλήσεων, οι καινοτομίες της Canon ανταποκρίνονται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των παραγωγών και κινηματογραφιστών, ενώ η πρόσφατη παρουσίαση της EOS C200 αποτελεί μια επιβεβαίωση αυτής της προσέγγισης. Από τις ανάγκες αυτόνομων χειριστών έως αυτές των μεγάλων ομάδων παραγωγής, η Canon παρέχει υψηλή ποιότητα, ευκολία χρήσης και ευελιξία που ενισχύει τη δυναμική της δημιουργικής κινηματογραφικής λήψης»

Με εστίαση στη δέσμευσή της για την οπτική απόδοση ιστοριών, η παρουσία της Canon στην IBC περιλαμβάνει επίσης ένα πρότυπο ενός monitor αναφοράς 30 ιντσών 2000nit τεχνολογίας αιχμής, μαζί με μια σουίτα από νέα προϊόντα για παραγωγούς εκπομπών και κινηματογραφιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.canoneurope.com/pro.