Η Κωτσόβολος ενισχύει τη συμμετοχή της, ως Χορηγός και Επίσημος Δωροθέτης, στο 9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα της πόλης.

Στο πλαίσιο του 9ου PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα μετατραπούν σε πίστα αγώνων. Το αγωνιστικό επίπεδο θα παραμείνει υψηλό με κορυφαίους οδηγούς να λαμβάνουν μέρος. Τους αγώνες καρτ θα πλαισιώνουν επιδείξεις αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών ενώ μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης.

Η Κωτσόβολος, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να ζήσουν τον αγώνα στο έπακρο προχώρησε σε ειδικές προσφορές και σε ευκαιρίες αγορών σε επιλεγμένα προϊόντα για το διήμερο 15 & 16 Σεπτεμβρίου! Smartphones, drones, action cameras και DSLR φωτογραφικές μηχανές, για να μη χαθεί καμία στιγμή του αγώνα, καθώς και smartwatches για παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, όταν η αδρεναλίνη θα έχει φτάσει στα ύψη. Ενδεικτικά μερικές από τις προσφορές και τις ευκαιρίες αγορών:

  • Drone DJI Mavic Pro με λειτουργίες πτήσης Intelligent Flight, 4K camera και μέγιστη απόσταση τηλεκατεύθυνσης 3,5 χλμ. μόνο €1.199 με δώρο extra μπαταρία αξίας €99

  • DSLR ψηφιακή φωτογραφική μηχανή CANON EOS750D με WiFi, 24,2 Mpixels και ISO:100-6400 μόνο με €549 από €599

  • Smartphone HUAWEI Nova Smart Dual Sim με 13Mp camera και δακτυλικό αποτύπωμα μόνο με €169 από €199

  • Sportwatch TOMTOM Touch Cardio/Body Larg για καταγραφή καρδιακών παλμών, συμβατό με IOS & Android μόνο με €89 από €109,90

  • Smartphone SAMSUNG A5 2017 με οθόνη 5,2’ Super Amoled μόνο με €349 από €399

  • Action camera ROLLEI με WiFi και 4Κ video μόνο με €79,90 από €99,90

Οι νικητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών του 9ου P.I.C.K.®.-ΛΟΥΞ COLA plus n light, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συνολικά 25 δώρα τεχνολογίας, όπως τηλεόραση Samsung 40’, κονσόλα Sony PS4, tablets MLS IQ tab NOVEL, smartphones Lenovo vibe, action cameras Rollei 415, Rollei AC 425, Rollei AC 350 και Mp3 players SONY, από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

Με τη συμμετοχή της στο P.I.C.K.®, η εταιρία δηλώνει για μια ακόμα φορά δυναμικό «παρών» στις δράσεις της πόλης. Η Κωτσόβολος, όλα αυτά τα χρόνια, έφερε πάνω από 900.000 συσκευές τεχνολογίας σε περισσότερα από 100.000 σπίτια, βελτιώνοντας τη ζωή των κατοίκων της Αχαΐας μέσα από τα 3 καταστήματα που διαθέτει στο Νομό, στην περιοχή Περιβολάς (Οδός Γλαύκου 9), στο Αίγιο και στο κέντρο της πόλης με το νέο κατάστημα στην Οδό Αγίου Ανδρέου 53.

Το νέο κατάστημα στεγάζεται σε 3 ορόφους γεμάτους προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από περίπου ένα χρόνο, για να αποτελέσει το νέο τεχνολογικό hub του κέντρου, τονώνοντας την εμπορική κίνηση της περιοχής. Αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καθώς το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα καταστήματα του κλάδου, καταφέρνοντας να προσφέρει τη νέα αγοραστική εμπειρία που αξίζει στους κατοίκους της πόλης.