Η Κωτσόβολος ενισχύει τη συμμετοχή της ως Χορηγός και Επίσημος Δωροθέτης, στο 9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα της Πάτρας.

Στο πλαίσιο του 9ου PICK– Λουξ Cola Plus ‘n Light οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα μετατραπούν σε πίστα αγώνων. Το αγωνιστικό επίπεδο θα παραμείνει υψηλό με κορυφαίους οδηγούς να λαμβάνουν μέρος. Τους αγώνες καρτ θα πλαισιώνουν επιδείξεις αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών ενώ μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης.

Η Κωτσόβολος, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να ζήσουν τον αγώνα στο έπακρο προχώρησε, όπως ανακοινώνει, σε ειδικές προσφορές και σε ευκαιρίες αγορών σε επιλεγμένα προϊόντα για το διήμερο 15 & 16 Σεπτεμβρίου! Smartphones, drones, action cameras και DSLR φωτογραφικές μηχανές, για να μη χαθεί καμία στιγμή του αγώνα, καθώς και smartwatches για παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, όταν η αδρεναλίνη θα έχει φτάσει στα ύψη.

Ενδεικτικά μερικές από τις προσφορές και τις ευκαιρίες αγορών:

  • Drone DJI Mavic Pro με λειτουργίες πτήσης Intelligent Flight, 4K camera και μέγιστη απόσταση τηλεκατεύθυνσης 3,5 χλμ. στα 1.199 ευρώ με δώρο extra μπαταρία αξίας 99 ευρώ
  • DSLR ψηφιακή φωτογραφική μηχανή CANON EOS750D με WiFi, 24,2 Mpixels και ISO:100-6400 μόνο με 549 ευρώ από 599 ευρώ
  • Smartphone HUAWEI Nova Smart Dual Sim με 13Mp camera και δακτυλικό αποτύπωμα μόνο με 169 ευρώ από 199 ευρώ
  • Sportwatch TOMTOM Touch Cardio/Body Larg για καταγραφή καρδιακών παλμών, συμβατό με IOS & Android μόνο με 89 ευρώ από 109,90 ευρώ
  • Smartphone SAMSUNG A5 2017 με οθόνη 5,2’ Super Amoled μόνο με 349 ευρώ από 399 ευρώ
  • Action camera ROLLEI με WiFi και 4Κ video μόνο με 79,90 ευρώ από 99,90 ευρώ

Οι νικητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών του 9ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA plus n light, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συνολικά 25 δώρα τεχνολογίας, όπως τηλεόραση Samsung 40’, κονσόλα Sony PS4, tablets MLS IQ tab NOVEL, smartphones Lenovo vibe, action cameras Rollei 415, Rollei AC 425, Rollei AC 350 και Mp3 players SONY, από τα καταστήματα Κωτσόβολος.