Με μια μοναδική προσφορά –20% φθηνότερα για όλες τις επισκευές σε Smartphones και Tablets, γιορτάζει o ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα 20 χρόνια λειτουργίας του Service. Η προσφορά ισχύει από 9 έως και 29 Σεπτεμβρίου1 και η επισκευή αφορά οποιαδήποτε εκτός εγγύησης βλάβη σε Smartphone & Tablet, εφόσον τεχνικά υπάρχει δυνατότητα επισκευής, μετά από τεχνικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο της Γερμανός.

Διαθέτοντας 20ετή εμπειρία στον τομέα του service, τα 300 και πλέον καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα αποτελούν το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο δίκτυο για Service Κινητού, αλλά και Νο1 προορισμό για Service Κινητού2, καθώς παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών service για προϊόντα τεχνολογίας που περιλαμβάνει:

  • Εξουσιοδοτημένο Service από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές

  • Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών

  • Εγγύηση καλής λειτουργίας συσκευής

  • Εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα παρέχοντας πανελλαδική κάλυψη.

Τα καταστήματα Γερμανός προσφέρουν, ακόμα, δωρεάν τεχνικό έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία3, ενώ οι καταναλωτές έχουν διαρκή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής, καθώς και δανεική συσκευή για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή, για να μη μένουν ποτέ χωρίς κινητό.

1Η προσφορά ισχύει από 9-29/9, και εφόσον παραληφθεί η εκάστοτε συσκευή στο κατάστημα εντός του διαστήματος αυτού.

22Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς – Έρευνα QED σε δείγμα 11.000 ατόμων στο σύνολο της αστικής Ελλάδας (εκτός νησιών Αιγαίου και Ιονίου), διάρκειας 11 μηνών το 2016.

33Με την υπηρεσία G-check up. Τα 12 σημεία ελέγχου της συσκευής είναι: κάμερα, οθόνη αφής, πλήκτρα, ακουστικά, ηχείο, φόρτιση, μικρόφωνο, WiFi, Bluetooth, έκδοση λειτουργικού, Μνήμη, Δίκτυο-Υπάρχων πάροχος.