Έχοντας την εμπειρία των δύο προηγούμενων επιτυχημένων Meet Magento GR, η Converge καινοτομεί και φέρνει για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, το απόλυτο Magento eCommerce συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, στις 11 Οκτωβρίου 2017, ενώ το καθιερωμένο ραντεβού με το κοινό της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την επομένη, 12 Οκτωβρίου 2017 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.

Το Meet Magento GR 2017 φιλοδοξεί να δημιουργήσει μέσα από μία φιλική και δημιουργική ατμόσφαιρα τις τέλειες ευκαιρίες δικτύωσης για τη διεύρυνση των γνώσεων σε E-commerce & Magento. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με πωλητές, προγραμματιστές, eRetailers και φυσικά με εταιρείες που υλοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα σε Magento. Η συμμετοχή τους εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις νέες πληροφορίες γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πιο αποτελεσματικές ηλεκτρονικές στρατηγικές με στόχο την επιτυχή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Το παρόν, ως ομιλητές, θα δώσουν καταξιωμένα άτομα από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, των οποίων τα ονόματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Magento και καλούνται να μας παρουσιάσουν την εμπειρία τους.

Παράλληλα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας τα ερωτήματά του τόσο στους ομιλητές όσο και στην ομάδα του Magento, προκειμένου να λάβει εξατομικευμένες απαντήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τέλος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί το Speed Innovation Workshop, μία πρωτοβουλία που έχει στόχο να υποστηρίξει τη νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα στο χώρο του eCommerce, βοηθώντας παράλληλα στη δημιουργία συνεργιών μεταξύ των συμμετεχόντων του Meet Magento σε πάνω από 50 χώρες. Το workshop θα ξεκινήσει με την παρουσίαση διεθνών best practices σε θέματα startup ecosystems και growth και θα συνεχιστεί με mentoring sessions υπό τη μορφή του speed dating διάρκειας 15 λεπτών με κάθε υποψήφιο.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να συμπληρώσετε την online φόρμα στο ακόλουθο link.

Για πληροφορίες εισιτηρίων και τρόπους συμμετοχής, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης.