Άναπτυξη πανελλαδικού επιπέδου

fujitsu siemens logoΤην υπογραφή νέας συνεργασίας για τη διανομή των προϊόντων της ανακοίνωσε η Fujitsu Siemens Computers. Η γνωστή εταιρεία πληροφορικής σκοπεύει με αυτή τη κίνηση της να ενδυναμώσει το δίκτυο μεταπωλητών της σε πανελλαδικό επίπεδο, με άμεση συνέπεια την ενίσχυση των πωλήσεων προς καταναλωτές και επιχειρήσεις. Μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων πωλήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η WESTnet είναι σε θέση να προσφέρει όλη τη γκάμα προϊόντων της εταιρίας τόσο σε επίπεδο καταναλωτικών προϊόντων AMILO και SCALEO, όσο και επαγγελματικών συστημάτων Η/Υ ESPRIMO, ESPRIMO Mobile & LIFEBOOK, οθονών, συστημάτων workstation CELSIUS και server PRIMERGY, καθώς και ολοκληρωμένων λύσεων υποδομής και υπηρεσιών.

«Η υπογραφή της συμφωνίας με την WESTnet αποτελεί τμήμα της στρατηγικής μας, που αφορά στη διεύρυνση του καναλιού διανομής μας. Η ενίσχυση της διαθεσιμότητας των προϊόντων και λύσεων μας σε ακόμη περισσότερα σημεία και σε πανελλαδικό επίπεδο, θα ενδυναμώσει το μερίδιο που κατέχουμε στην τοπική αγορά πληροφορικής και θα συνεισφέρει περαιτέρω στην αναπτυξιακή μας πορεία», δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Siemens Computers για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ.

Για το ίδιο θέμα, ο κ. Κωνσταντίνος Βερύκιος, Διευθύνων Σύμβουλος της WestNet Distribution τόνισε «Η Fujitsu Siemens Computers είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην διεθνή αγορά της πληροφορικής. Η στρατηγική συνεργασία αυτή έρχεται να ενδυναμώσει τις ήδη αξιόπιστες λύσεις που προσφέρουμε σε όλο το δίκτυο μεταπωλητών μας. Επιπλέον στηρίζουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πανελλαδικά, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς».