Η SAP SE αναδείχθηκε για 10ή συνεχόμενη χρονιά ηγέτης στις λύσεις Ενοποίησης Δεδομένων από την ανεξάρτητη εταιρεία αναλύσεων Gartner Inc και το 2017. Η έκθεση αναγνώρισε την SAP ως κορυφαίο πάροχο λογισμικού με βάση την “ικανότητα εκτέλεσης” και την “πληρότητα του οράματος” μετά την αξιολόγηση των Data Integration υπηρεσιών της εταιρείας.

«Πιστεύουμε πως η Gartner αναγνωρίζει την SAP ως ηγέτη της αγοράς λόγω της καινοτόμας διαχείρισης επιχειρησιακών πληροφοριών και της ικανότητάς της να οδηγεί τους πελάτες και τους συνεργάτες της με ασφάλεια στον ψηφιακό μετασχηματισμό» είπε ο Greg McStravick, president of SAP Database and Data Management. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών που περιλαμβάνει το SAP® Data Services software, το SAP HANA® smart data integration και το SAP Master Data Governance application, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη και κορυφαία βάση δεδομένων διαχείρισης που ξεχωρίζει για την ποιότητα, τον υπολογισμό, την ενσωμάτωση, την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων.»

Σύμφωνα με την Gartner «Η αγορά στο τομέα της Ενοποίησης Δεδομένων έχει εστιάσει την προσοχή της στις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και στις προσεγγίσεις που απαιτούνται από τους αναλυτές, προς αυτή την κατεύθυνση».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Λύσεις Ενοποίησης Δεδομένων και των εργαλείων τους, διαβάστε ολόκληρη την έκθεση της Gartner εδώ.