Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, υποδέχονται τη νέα σεζόν με… άλλο αέρα και με το λανσάρισμα νέων τηλεοπτικών σημάτων που απογειώνουν την τηλεοπτική εμπειρία!

Η δημιουργία των νέων τηλεοπτικών σημάτων αποτελεί 100% ελληνική παραγωγή, προϊόν συνεργασίας του δημιουργικού τμήματος της Nova με την εταιρία Real Creations, και χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνική time freeze.

Μέσα από την εξελιγμένη τεχνολογικά εικόνα της νέας εποχής, αναδεικνύονται οι διαχρονικές αξίες των καναλιών Novasports, όπως είναι η καινοτομία και η σταθερά υψηλή ποιότητα αλλά και το πάθος και το έντονο συναίσθημα που δημιουργεί το αποκλειστικό περιεχόμενο των αγώνων.

Χρησιμοποιώντας 100 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τοποθετημένες πάνω σε ειδικά κατασκευασμένες πλατφόρμες, τα νέα idents των καναλιών Novasports προσκαλούν τον τηλεθεατή να βιώσει έντονες αθλητικές στιγμές από δεκάδες οπτικές γωνίες, μέσα από την ταυτόχρονη πυροδότηση των 100 φωτογραφικών μηχανών σε σχηματισμό 180 & 360 μοιρών! Φυσικά από τα νέα channel idents των καναλιών Novasports δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πιο σημαντικοί πρωταγωνιστές, οι φίλαθλοι που δίνουν δυναμικά το «παρών».

Ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών τεχνικών εκτόξευσε την τεχνική του timefreeze shooting σε άλλα επίπεδα…. αντίστοιχα της υψηλής ποιότητας παραγωγής των καναλιών Novasports στις μεταδόσεις αγώνων (Sky Cam κ.α).

Τα γυρίσματα έγιναν στην Θεσσαλονίκη, έδρα της εταιρίας Real Creatiοns, και συγκεκριμένα σε περίπτερο της Helexpo με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών και φιλάθλων που έδωσαν το δικό τους «χρώμα» στο παιχνίδι!

Γιατί φέτος – το παιχνίδι είναι ΕΔΩ! Μόνο στα κανάλια Novasports!

Στο παρακάτω link https://www.youtube.com/watch?v=0yXiIap7DLc&feature=youtu.be μπορείτε να δείτε το making off των γυρισμάτων.