Η δεύτερη αποθήκη της e-fresh.gr βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες σε πλήρη λειτουργία, υποστηρίζοντας την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχονο logistics center που ακολουθώντας την φιλοσοφία της εταιρείας για την αξιοποίηση νέων καινοτομιών χρησιμοποιεί τεχνολογίες αυτοματισμού μειώνοντας σημαντικά το χρόνο διεκπεραίωσης των εισερχόμενων παραγγελιών και βελτιώνοντας την συνολική παραγωγικότητα της αποθήκης.

Ο νέος αποθηκευτικός χώρος 1500 τετραγωνικών βρίσκεται στα βόρεια προάστια με στόχο να εξυπηρετεί την βόρεια και ανατολική Αττική.

Με σημαντικά βελτιωμένες διαδικασίες, δίνει την απαραίτητη ώθηση στην e-fresh.gr να συνεχίσει να παραδίδει τον ολοένα και αυξανόμενο όγκο παραγγελίώναυθημερόν και μέσα σε λίγες ώρες, διατηρώντας τα ίδια υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που αγαπούν οι πελάτες της.

** Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 14.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες. Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 60,000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.