Το μεγαλύτερο gaming event των Βαλκανίων, το eGaming 2017 powered by Γερμανός,  έρχεται στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 17 (Hangar 17), από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη της Γερμανός.

Μια ψηφιακή αρένα με 20 πρωταθλήματα live και 250 gaming rigs σε κονσόλες και PC, θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για τους λάτρεις του gaming, με τους διαγωνιζόμενους να διεκδικούν βραβεία συνολικής αξίας 15.000€. Στο πλαίσιο του eGaming, θα πραγματοποιηθούν και οι τελικοί του πανελληνίου πρωταθλήματος eSports: The League powered by Γερμανός, του μεγαλύτερου multigaming πρωταθλήματος στο οποίο θα αναμετρηθούν gamers από την Ελλάδα με διεθνείς παίκτες των Βαλκανίων, σε ένα τουρνουά με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Όλα τα νεώτερα για XBOX One Χ & PS4 στο περίπτερο της Γερμανός

Στο πλαίσιο του eGaming 2017 powered by Γερμανός, οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πρώτοι από κοντά στο περίπτερο της Γερμανός, τη νέα κονσόλα XBOX One X της Microsoft, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 7 Νοεμβρίου. H ισχυρότερη κονσόλα στον κόσμο, για πραγματικό 4K gaming με υποστήριξη HDR, το XBOX One X αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο στην εμπειρία gaming.

Στο περίπτερο της Γερμανός οι επισκέπτες θα μπορούν, επίσης, να παίξουν τα δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια PS4 της SONY, το “Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο”, συνέχεια της πολυβραβευμένης σειράς, και το συναρπαστικό “Knack 2”, με τον αγαπημένο ήρωα σε νέες μάχες και γρίφους.

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα μπορούν, ακόμα, να περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου, να δοκιμάσουν νέους τίτλους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο gaming. Επίσης, έχουν σχεδιαστεί και πολλές εκδηλώσεις με cosplay, διαγωνισμούς και workshops, αλλά και επιδείξεις επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Μετά το The League, που διοργανώθηκε σε 9 καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα με συνολικά 42 τουρνουά, και το gameAthlon powered by Γερμανός, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στην Αθήνα, ο Γερμανός συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρών στον χώρο του gaming. Στα καταστήματα Γερμανός, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της τεχνολογίας και στο e-shop www.germanos.gr οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε προσιτές τιμές και με αποκλειστικές προσφορές.