Την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας ενσωματώνουν οι λύσεις που θα παρουσιάσει η DLink στην κορυφαία έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών της Ευρώπης, IFA 2017, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο. Μεταξύ των καινοτόμων προϊόντων που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνεται μία νέα σειρά με WiFi κάμερες ασφαλείας, WiFi routers για εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, καθώς και η νέα προσθήκη στη σειρά προϊόντων COVr Whole Home WiFi της DLink.

Τα νέα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της D-Link να σχεδιάζει τις πιο γρήγορες, αξιόπιστες, εύχρηστες και ολοκληρωμένες Wi-Fi συσκευές, ώστε να βοηθάει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν ένα τρόπο ζωής που στηρίζεται όλο και περισσότερο στη χρήση της ασύρματης τεχνολογίας.

«Η D-Link έχει δεσμευτεί να δημιουργεί λύσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να βελτιώνουν πραγματικά την εμπειρία του χρήστη με την ασύρματη τεχνολογία, μία εμπειρία που πρέπει να συμβαδίζει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις του για διαρκή διασύνδεση», δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Διαθέτοντας παγκόσμιου κύρους εμπειρία στην τεχνολογία δικτύωσης, που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια, μεταφέρουμε την τεχνολογία Wi-Fi για καταναλωτές στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας ταχύτητες που ανταγωνίζονται τις ενσύρματες συνδέσεις, αυξάνοντας την κάλυψη και την αξιοπιστία και εξαφανίζοντας τις περιοχές που δεν υπάρχει ισχυρό σήμα Wi-Fi»

Ο Kevin Wen συμπληρώνει: «Oι προσδοκίες των καταναλωτών σε ό,τι αφορά την τεχνολογία WiFi δεν αφορούν πλέον μόνο το ζήτημα της ταχύτητας. Οι πελάτες μας απαιτούν όλο και περισσότερες συνδέσεις Whole Home Coverage για να υποστηρίξουν την ασύρματη ζωή τους. Στην IFA 2017 θα παρουσιάσουμε μια μεγάλη ποικιλία από τις καινούριες λύσεις που σχεδιάσαμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτές».

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της DLink στο Reseller Park, Hall 25, Booth 132. 

Το σύστημα COVr Hybrid Powerline WiFi της DLink αποτελεί την πρώτη wholehome WiFi λύση στον κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία Powerline, αξιοποιώντας το ήδη υπάρχον οικιακό router και μία σειρά από adapters, για να δημιουργήσει ένα σύστημα που προσφέρει πλήρη κάλυψη σε όλο το σπίτι.

Η τεχνολογία Powerline χρησιμοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρ