Την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας ενσωματώνουν οι λύσεις που θα παρουσιάσει η DLink στην κορυφαία έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών της Ευρώπης, IFA 2017, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο. Μεταξύ των καινοτόμων προϊόντων που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνεται μία νέα σειρά με WiFi κάμερες ασφαλείας, WiFi routers για εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, καθώς και η νέα προσθήκη στη σειρά προϊόντων COVr Whole Home WiFi της DLink.

Τα νέα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της D-Link να σχεδιάζει τις πιο γρήγορες, αξιόπιστες, εύχρηστες και ολοκληρωμένες Wi-Fi συσκευές, ώστε να βοηθάει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν ένα τρόπο ζωής που στηρίζεται όλο και περισσότερο στη χρήση της ασύρματης τεχνολογίας.

«Η D-Link έχει δεσμευτεί να δημιουργεί λύσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να βελτιώνουν πραγματικά την εμπειρία του χρήστη με την ασύρματη τεχνολογία, μία εμπειρία που πρέπει να συμβαδίζει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις του για διαρκή διασύνδεση», δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Διαθέτοντας παγκόσμιου κύρους εμπειρία στην τεχνολογία δικτύωσης, που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια, μεταφέρουμε την τεχνολογία Wi-Fi για καταναλωτές στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας ταχύτητες που ανταγωνίζονται τις ενσύρματες συνδέσεις, αυξάνοντας την κάλυψη και την αξιοπιστία και εξαφανίζοντας τις περιοχές που δεν υπάρχει ισχυρό σήμα Wi-Fi»

Ο Kevin Wen συμπληρώνει: «Oι προσδοκίες των καταναλωτών σε ό,τι αφορά την τεχνολογία WiFi δεν αφορούν πλέον μόνο το ζήτημα της ταχύτητας. Οι πελάτες μας απαιτούν όλο και περισσότερες συνδέσεις Whole Home Coverage για να υποστηρίξουν την ασύρματη ζωή τους. Στην IFA 2017 θα παρουσιάσουμε μια μεγάλη ποικιλία από τις καινούριες λύσεις που σχεδιάσαμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτές».

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της DLink στο Reseller Park, Hall 25, Booth 132. 

Το σύστημα COVr Hybrid Powerline WiFi της DLink αποτελεί την πρώτη wholehome WiFi λύση στον κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία Powerline, αξιοποιώντας το ήδη υπάρχον οικιακό router και μία σειρά από adapters, για να δημιουργήσει ένα σύστημα που προσφέρει πλήρη κάλυψη σε όλο το σπίτι.

Η τεχνολογία Powerline χρησιμοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού για να μεταφέρει δεδομένα, μετατρέποντας τα ηλεκτρικά κυκλώματα σε ένα υψηλής ταχύτητας ενσύρματο δίκτυο και κάθε ηλεκτρική πρίζα σε μία πιθανή πρίζα δικτύου. Προσφέρει αξιόπιστη και σταθερή σύνδεση, η οποία δεν επηρεάζεται σημαντικά όταν υπάρχει απόσταση ή όταν μεσολαβούν συμπαγή οικοδομικά υλικά. Για το λόγο αυτό, είναι ιδανική σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπου στην πλειονότητα των σπιτιών οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από τσιμέντο/τούβλα.

Το σύστημα Hybrid Whole Home Powerline WiFi έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει την ανάγκη για πολλαπλά δίκτυα, τις κακές συνδέσεις και τα σημεία που δεν υπάρχει ισχυρό σήμα WiFi. Διαθέτει ένα ζεύγος υβριδικών Powerline WiFi hotspot, τα οποία συνδέονται με υπάρχουσες ηλεκτρικές καλωδιώσεις σε ένα σπίτι μέσω μιας κοινής πρίζας.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να κινούνται ελεύθερα γύρω από το κτίριο και να κάνουν εναλλαγές των hotspot χωρίς να χάνουν τη σύνδεση στο smartphone ή το tablet, ενώ μπορούν να μιλούν, να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω βίντεο ή να κάνουν streaming μουσικής και βίντεο χωρίς διακοπές.

Οι compact κάμερες DCS-8000LH Mini HD WiFi και DCS-8100LH HD 180 Degree WiFi διαθέτουν μία σειρά από πλούσια χαρακτηριστικά για ολοκληρωμένη παρακολούθηση.

Το ενσωματωμένο WiFi προσφέρει εκτεταμένη εμβέλεια και υψηλό εύρος ζώνης για αδιάκοπο streaming βίντεο HD 720p, ενώ εξακολουθούν να είναι συμβατές και με παλαιότερες ασύρματες συσκευές.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης και ήχου μπορούν να στέλνουν αυτόματα ειδοποιήσεις στο smartphone ή tablet, ενημερώνοντας τον χρήστη για οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα που ανιχνεύεται από τις κάμερες στο σπίτι ή το γραφείο.

Η νυχτερινή παρακολούθηση γίνεται ευκολότερα χάρη στις ενσωματωμένες υπέρυθρες IR LED, οι οποίες επιτρέπουν και στις δύο κάμερες να καταγράφουν βίντεο σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού. Οι χρήστες μπορούν να είναι ξέγνοιαστοι γνωρίζοντας ότι διαθέτουν δυνατότητες παρακολούθησης όλο το 24ωρο.

Και οι δύο κάμερες συνεργάζονται με την εφαρμογή της DLink για Έξυπνα Σπίτια – τη mydlink Lite με τη σχετική ιστοσελίδα – επιτρέποντας στο χρήστη να λαμβάνει ειδοποιήσεις, να έχει πρόσβαση σε live feeds και να ενεργοποιεί χειροκίνητα την εγγραφή βίντεο μέσω της κινητής συσκευής του, μένοντας ήσυχος για την ασφάλεια όσων αγαπάει.

Στο παρελθόν, αυτό το επίπεδο παρακολούθησης ασφαλείας ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά σε επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας υψηλού επιπέδου. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας WiFi και των κινητών συσκευών, οι ίδιες λειτουργίες προσφέρονται αξιόπιστα και οικονομικά σε όλους. Μέσω της εύχρηστης εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στην κινητή του συσκευή, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ένα ασφαλές και αξιόπιστο μέσο παρακολούθησης του χώρου του με μερικά μόνο κλικ.

Τα router DIR-878 EXO A