Η Epson συνεχίζει να υποστηρίζει τη φιλοσοφία της για τη δημιουργία τεχνολογίας που έχει ως στόχο να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων και παρουσιάζει φέτος στην έκθεση IFA 2017, στο Βερολίνο τις τελευταίες, πρωτοποριακές λύσεις εκτύπωσης και προβολής που συνθέτουν το χαρτοφυλάκιό της.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τους τρόπους ζωής διαφορετικών χρηστών, η Epson έχει επεκτείνει τις λύσεις της, για να αντιμετωπίσει το συχνό πρόβλημα της εξάντλησης του μελανιού, με την τεχνολογία ενσωματωμένων δοχείων μελανιών, υψηλής χωρητικότητας, EcoTank ITS.

Όσοι παρευρεθούν, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Epson στην έκθεση, θα δουν πρώτοι την νέα γενιά εκτυπωτών με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών, με αναδιαμορφωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένες φιάλες για εύκολη χρήση και αναπλήρωση. Για πελάτες που θέλουν να επενδύσουν στην εξοικονόμηση του κόστους μελανιών, οι εκτυπωτές αυτοί εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα, καθώς διαθέτουν αρκετό μελάνι για χρήση τριών ετών, απευθείας με την αγορά του εκτυπωτή. Στην ελληνική αγορά, τη νέα σειρά inkjet εκτυπωτών με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας απαρτίζουν οι εκτυπωτές EcoTank ITS L4150, L4160, L6160, L6170 και L6190.

Στην IFA 2017, θα παρουσιαστεί, ακόμη, η νεότερη σειρά προϊόντων οικιακού κινηματογράφου της Epson, η οποία διαθέτει εξαιρετικές καινοτομίες. Προσφέροντας μια ευέλικτη λύση για εμπειρία μεγάλης οθόνης και εναλλακτική στις τηλεοράσεις, η Epson κυκλοφόρησε τον πρώτο της βιντεοπροβολέα laserεξαιρετικά κοντινής απόστασης για το σπίτι (EH-LS100). Η πηγή φωτός του διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής και, σε αντίθεση με τα μοντέλα τυπικής εμβέλειας, εγκαθίσταται εύκολα κοντά στην επιφάνεια προβολής. Συνεπώς, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και αποτελεί μια εκπληκτική επιλογή για σπίτια με περιορισμένο χώρο. Ακόμα και σε φυσικό φωτισμό, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες, χάρη στην τεχνολογία 3LCD, με εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO) 4.000 lumen. Προσφέρει, επίσης βαθύ μαύρο, με λόγο αντίθεσης 2.500.000:1. Επιπλέον, η βελτίωση λεπτομερειών προσφέρει ευκρινέστερες και πιο αρμονικές εικόνες. Αυτός ο βιντεοπροβολέας είναι πολύ πιο ευέλικτος σε σχέση με τις τηλεοράσεις, καθώς έχει τη δυνατότητα προβολής κάδρου από 70 έως 130 ίντσες, για να προσαρμόζεται σε αυτό που παρακολουθείτε.

Η ευρύτερη σειρά βιντεοπροβολέων της Epson έχει ανανεωθεί και δημιουργηθεί προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι προσφέρονται εξαιρετικά χαρακτηριστικά στη σωστή τιμή για κάθε τύπο καταναλωτή. Τα μοντέλα EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600 και EH-TW5650 αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου και της οικιακής ψυχαγωγίας για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις θέασης. Από τις λειτουργίες της σειράς ξεχωρίζουν: η προσθήκη της μετατόπισης φακού (EH-TW5600 και EH-TW5650), η ενσωματωμένη λειτουργία Miracast, ο αντικατοπτρισμός οθόνης (EH-TW5650) και το ενσωματωμένο Wi-Fi (EH-TW610 και EH-TW650). Η εταιρεία διαθέτει, επιπλέον, μια ευρεία γκάμα επιλογών σε βιντεοπροβολείς για όποιον θέλει να συνδυάσει τις ανάγκες του σπιτιού και του γραφείου, με τα νέα μοντέλα των σειρών ΕΒ-S, EB-X, EB-U και EB-W.. Ακόμα και σε ηλιόλουστα δωμάτια, αυτοί οι ισχυροί αλλά οικονομικοί βιντεοπροβολείς προσφέρουν εξαιρετικά φωτεινές και ζωντανές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Αυτό είναι αποτέλεσμα της τεχνολογίας 3LCD για εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας από 2.500 έως 3.600 lumen .

Συγχρόνως, στην έκθεση θα παρουσιαστεί η βελτιωμένη σειρά εκτυπωτών για καταναλωτές της Epson, η οποία ανανεώθηκε για να ταιριάζει πλήρως με το σύγχρονο τρόπο ζωής. O φωτογραφικός εκτυπωτής Expression Premium (XP-6000) αλλά και οι εκτυπωτές Expression Photo (XP-15000, XP-900) που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην ελληνική αγορά, θα προσφέρουν μια εντυπωσιακή γκάμα δυνατοτήτων οικιακών και φωτογραφικών εκτυπώσεων, διαθέτοντας μια νέα κομψή αισθητική με μικρό μέγεθος. Κατανοώντας ότι οι εκτυπωτές δεν περιορίζονται πλέον στους παραδοσιακούς χώρους των γραφείων, η ανανεωμένη σχεδίαση βοηθά τον εκτυπωτή να ενσωματωθεί στον ευρύτερο χώρο του σπιτιού, χάρη στις λεπτές, καθαρές γραμμές του.

Αντίστοιχα, οι εκτυπωτές της Epson για μικρές επιχειρήσεις και οικιακά γραφεία βελτιώθηκαν για να γίνουν γρηγορότεροι και πιο έξυπνοι. Οι οικονομικοί εκτυπωτές inkjet υψηλής ποιότητας Α3 (WF-7210DTW και WF-7710DWF) διαθέτουν NFC σε ολόκληρη τη σειρά, καθώς και έναν κομψό πίνακα ελέγχου και νέα διασύνδεση χρήστη (WF-7710DWF).

Η Διευθύντρια του Γραφείου Ελλάδος της Epson, κα Μαρία Μάσσιου δηλώνει, «Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία προϊόντων και καινοτομιών δίνοντας μεγάλη σημασία στους πελάτες μας. Απαντάμε σε καθημερινά προβλήματα, όπως η έλλειψη χώρου και χρόνου, με προϊόντα που επιτρέπουν στους χρήστες να εστιάζουν σε όσα είναι σημαντικά για εκείνους. Λύνουμε το πρόβλημα του περιορισμένου χώρου με το μικρό μέγεθος των προϊόντων μας και με έξυπνο και κομψό σχεδιασμό, ενώ αντιμετωπίζουμε τον περιορισμένο προϋπολογισμό των καταναλωτών με προϊόντα που διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά ανταγωνιστικές τιμές

Τα παρακάτω προϊόντα θα διατίθενται από τον Οκτώβριο του 2017:

Οι εκτυπωτές EcoTank ITS L4150, L4160, L6160, L6170 και L6190.

Οι εκτυπωτές XP-15000, XP-6000 και XP-900.

Οι εκτυπωτές WF-7210DTW και WF-7710DWF.

Οι βιντεοπροβολείς EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600, EH-TW5650, EB-S05, EB-X05, EB-W05, EB-U05, EB-S41, EB-X41 και EB-W41.