Στην έκθεση IFA, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και οικιακές συσκευές στον κόσμο, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και ενόψει της έκθεσης PAX West, μιας από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για gaming στη Β. Αμερική, που γιορτάζει την κουλτούρα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, η Dell Gaming και η Alienware, αποκαλύπτουν τα νέα τους προϊόντα.

Το Inspiron 15 7000 Gaming Laptop, το Inspiron Gaming Desktop, και τις οθόνες Alienware 34 Curved Gaming Monitors, είναι ορισμένα από τα προϊόντα που καταδεικνύουν την πρωτοπορία της Dell στο χώρο του PC gaming, καθώς και τη δέσμευσή της να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα gaming σε κάθε επίπεδο. Η Alienware εξυπηρετεί τους premium gamers με εκρηκτική απόδοση, εμβληματικές σχεδιάσεις και απαράμιλλες εμπειρίες, αναπτύσσοντας μια ένθερμα πιστή κοινότητα για περισσότερα από 20 χρόνια.Για τους gamers που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το κόστος, η Dell πρόσφατα παρουσίασε τη σειρά Inspiron Gaming με ισχυρούς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών για να προωθήσει τα τελευταία PC games, προηγμένα συστήματα ψύξης για πολλές ώρες gaming, και συνολικά μια εμπειρία υψηλής ποιότητας σε προσιτό κόστος. Η Dell παρουσιάζει επίσης την εξαιρετική της υπηρεσία υποστήριξης, την υπηρεσία Premium Support Plus, η οποία προσφέρει μια πλήρη σειρά χαρακτηριστικών, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των PC, στη μέγιστη απόδοσή τους, ελαχιστοποιώντας τις περιπτώσεις δυσλειτουργίας.

Νέο Inspiron 15 7000 Gaming Laptop

Το νέο Inspiron 15 7000 Gaming Laptop παρέχει διακριτό υποσύστημα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060 τεχνολογίας NVIDIA Max Q Design, επιλογή για 7ης γενιάς τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel και δύο ανεμιστήρες που διατηρούν το σύστημα δροσερό και ήσυχο ακόμη και σε κατάσταση έντονης δραστηριότητας κατά την εκτέλεση των σύγχρονων, απαιτητικών παιχνιδιών. Οι επιλογές για οθόνες αντιθαμβωτικής επίστρωσης IPS ευρείας γωνίας θέασης ανάλυσης FHD ή 4K UHD παρέχουν εξαιρετική οπτική ευκρίνεια, ενώ το software Waves MaxxAudio Pro χαρίζει πιστότητα ήχου. Η κεραία 2x2 WiFi του laptop αποδίδει εξαιρετικά στην ασύρματη διασύνδεση, ενώ το software της Dell, SmartByte υπόσχεται gaming και περιεχόμενο βίντεο με ομαλή αναπαραγωγή, ακόμη κι όταν κατεβαίνουν μεγάλα αρχεία από το Internet. Μια νέα μπαταρία ταχείας φόρτισης φτάνει το 80 τοις εκατό της χωρητικότητάς της μέσα σε 1 ώρα και η πολυχρηστική θύρα Thunderbolt 3 συνδέει πολλαπλά περιφερειακά, μεταξύ των οποίων και δύο ταυτόχρονες οθόνες 4Κ, με ταχύτητες μεταφοράς μέχρι και 40Gbps. Υπάρχει ακόμη αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος και σύστημα αναγνώρισης Windows Hello, που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη πρόσβαση.

Τα συστήματα Dell Inspiron 15 7000 Gaming διατίθενται από το Dell.com και καλύπτουν τις ελάχιστες προδιαγραφές για το Windows Mixed Reality Ultra, βελτιστοποιημένα για να συνεργαστούν με το νέο Dell Visor Windows Mixed Reality Headset.

Inspiron Gaming Desktop με τους τελευταίους πολυπύρηνους επεξεργαστές AMD Ryzen

Το Inspiron Gaming Desktop διαθέτει τους τελευταίους επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων AMD Ryzen με τεχνολογία SenseMI, σε συνθέσεις έτοιμες για εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας (Ready for VR) με διακριτές κάρτες γραφικών AMD ή NVIDIA, υποστήριξη δύο καρτών γραφικών, ήχο Waves