Στην IFA 2017, στο Βερολίνο, η LG Electronics (LG) θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα στις σειρές εντοιχιζόμενων οικιακών συσκευών LG, οι οποίες έρχονται να δώσουν λύσεις ακόμη και σε κουζίνες με πιο δύσκολη διάταξη.

Καθώς οι καταναλωτές εμπλέκονται όλο και περισσότερο στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση της κουζίνας τους, με βάση προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις, η LG διευρύνει τη γκάμα των εντοιχιζόμενων συσκευών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν συσκευές που διατίθενται πλέον σε δύο διαφορετικές διαστάσεις και σε ακόμη περισσότερα στυλ.

Καταφέρνοντας να συνδυάσει τις κομψές σχεδιαστικές γραμμές με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις συσκευές κουζίνας, η LG επιτρέπει όχι μόνον την πλήρη ενσωμάτωση των premium αυτών συσκευών στο διάκοσμο κάθε κουζίνας, αλλά και την μέγιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων χώρων της.

Η σειρά LG STUDIO που προορίζεται για την αγορά της Β. Αμερικής ξεχωρίζει χάρη στον κομψό σχεδιασμό και το εντυπωσιακό φινίρισμα από μαύρο, ανθεκτικό στις δαχτυλιές, ανοξείδωτο αλουμίνιο. Η σειρά περιλαμβάνει εντοιχιζόμενο ηλεκτρικό φούρνο (30 ιντσών), επαγωγικές εστίες (36 ιντσών), ηλεκτρικές εστίες, εστίες αερίου, επιτοίχιο απορροφητήρα, πλυντήριο πιάτων τεχνολογίας Quad-Wash™ (24 ιντσών) και ένα μεγάλο δίπορτο (Side-by-Side) ψυγείο (42 ιντσών).

Στην ευρωπαϊκή σειρά LG STUDIO περιλαμβάνονται εντοιχιζόμενος ηλεκτρικός φούρνος (24 ιντσών), επαγωγικές ηλεκτρικές εστίες (24 ιντσών), εστίες αερίου, πλυντήριο πιάτων QuadWash™ (24 ιντσών), ψυγειοκαταψύκτης (24 ιντσών), καθώς και επιτοίχιος απορροφητήρας (36 ιντσών). Ένα ολοκληρωμένο πακέτο οικιακών συσκευών που μας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύουμε, να γευματίζουμε και να πλένουμε με μοναδικό στυλ. Οι επαγωγικές εστίες υψηλής απόδοσης της LG (θερμική ενέργεια 7.4 kW – η υψηλότερη της Αγοράς) κάνουν το μαγείρεμα, το τηγάνισμα και το σωτάρισμα πραγματικό παιχνίδι. Σε αντίθεση με τις εστίες άλλων κατασκευαστών που μπορούν να αναγνωρίζουν το μέγεθος ενός μόνο σκεύους, οι επαγωγικές εστίες LG είναι σε θέση να διακρίνουν αυτόματα το μέγεθος μέχρι και 4 διαφορετικών σκευών (κατσαρόλες ή τηγάνια), ενώ χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη περιοχή μαγειρέματος (cooking zone) προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς επιτρέπουν την ταυτόχρονη παρασκευή διαφορετικών φαγητών, όπως τα βραστά και οι σούπες, για τα οποία απαιτούνται μεγαλύτερα σκεύη. Ο εντοιχιζόμενος φούρνος διαθέτει ρυθμιζόμενη σχάρα έξι θέσεων και τεχνολογία Easy Clean, που μας επιτρέπει να αξιοποιούμε το χρόνο μας απολαμβάνοντας το φαγητό και όχι καθαρίζοντάς τον.

Κορυφαία θέση στις εκδηλώσεις της φετινής IFA θα έχει και η ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, η οποία θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο της LG. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ορεκτικά, κύρια και επιδόρπια πιάτα του διακεκριμένου γερμανού σεφ Kolja Kleeberg, η παρασκευή των οποίων θα γίνεται σε συσκευές της σειράς LG STUDIO. Ο Kleeberg, γνωστός τόσο για τις εξαιρετικές μαγειρικές του ικανότητες, όσο και για την πολύ ευχάριστη προσωπικότητά του, θα ετοιμάζει κάθε ημέρα τέσσερα διαφορετικά μενού τριών πιάτων, ενώ παράλληλα θα εξηγεί και θα δίνει συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες των συσκευών LG STUDIO.

Οι premium εντοιχιζόμενες συσκευές κουζίνας της LG αποτελούν την ιδανική λύση για το σημερινό απαιτητικό καταναλωτή,” σημειώνει ο κ. Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics and Home Appliance & Air Solution Company. “Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας στην IFA θα φύγουν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από το πόσο έχουν εξελιχθεί οι σημερινές οικιακές συσκευές σε σχέση με τα τετράγωνα κουτιά του παρελθόντος. Οι σειρές των εντοιχιζόμενων συσκευών της LG προσφέρουν ποιότητα και premium αισθητική σε ένα επίπεδο τόσο υψηλό που θα πρέπει κανείς να τις δει από κοντά για να το πιστέψει.”