Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει τρεις νέες επαγγελματικές οθόνες για μοντέρνους χώρους εργασίας: την CH89 (34’’ κυρτό μοντέλο), την CH80 (27’’ κυρτό μοντέλο) και την SH85 (23,8’’ και 27’’ επίπεδα μοντέλα).

Τα monitors CH89, CH80 και SH85 διαθέτουν θύρα USB Type C για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, καθώς και εξαιρετική ευκρίνεια και απεικόνιση χρωμάτων σε ανάλυση ultra WQHD (CH89), Full HD (CH80) και WQHD (SH85). Επίσης, τα monitors διαθέτουν νέα σχεδίαση χωρίς πλαίσιο στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές τους , ενώ τα CH89 και CH80 ενισχύουν περαιτέρω τον εν λόγω σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο χάρη στη κυρτή 1800R κατασκευή τους. Απλουστεύοντας τις ρυθμίσεις που συνήθως απαιτούσε η σύνδεση πολλαπλών οθόνων και εξοπλισμού σε ένα μόνο monitor, ο συμπαγής σχεδιασμός των νέων monitorsαπελευθερώνει επιπλέον σημαντικό χώρο εργασίας και μειώνει τις ανάγκες συντήρησης.

«Οι σύγχρονοι επαγγελματίες δεν μπορούν να χάνουν χρόνο για να διαχειρίζονται πολύπλοκα συστήματα πολλών οθονών ή να δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαβάσουν το απαραίτητο περιεχόμενο», δήλωσε ο Seoggi Kim, Executive Vice President στο Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Χάρη στην ευκρινή και συνεπή απεικόνιση περιεχομένου, τα monitors CH89, CH80 και SH85 παρέχουν αποτελεσματικά επαρκή χώρο για προβολή πολλαπλών εγγράφων με πολλά δεδομένα χωρίς παρεμβάσεις».

Απρόσκοπτη Συνδεσιμότητα

Οι οθόνες CH89, CH80 και SH85 δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση, να προβάλλουν, να βλέπουν και να μοιράζονται περιεχόμενο αποτελεσματικά και γρήγορα. Αυτά τα μοντέλα ενσωματώνουν θύρα USB Type C , επιτρέποντας τη μεταφορά δεδομένων, τα σήματα Display Port (DP) και την τροφοδοσία ρεύματος μέσω σύνδεσης με ένα μόνο καλώδιο. Πέρα από την αφαίρεση περιττών καλωδίων από τον χώρο εργασίας, η δυνατότητα του USB Type C εξασφαλίζει συμβατότητα με προσωπικά laptops, tablets και φορητές συσκευές για απρόσκοπτη ανταλλαγή περιεχομένου μέσω θύρας. Οι χρήστες μπορούν να δουν έγγραφα και εικόνες από τις μικρότερες προσωπικές τους οθόνες σε μεγαλύτερο monitor, χωρίς να συμβιβάζονται σε ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες μπορούν να εξατομικεύσουν την παρουσίαση του περιεχομένου τους μέσω του λογισμικού Samsung Easy Setting Box. Μέσα από ένα πολύ απλό περιβάλλον χρήσης του προγράμματος, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία λεπτομερή βιβλιοθήκη με splitscreen templates καθώς επίσης να ρυθμίσουν τις παραμέτρους θέασης που προτιμούν

Για πιο άνετη συνεργασία και διαμοιρασμό οθονών (screen sharing), τα μοντέλα CH80 και SH85 διαθέτουν τεχνολογία DP Out Daisy Chain. Μέσω μίας σύνδεσης DP, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την επιφάνεια εργασίας τους είτε σε μεμονωμένα monitors ή σε ομάδες από monitors, χωρίς να χρειάζεται να συγχρονίσουν το κάθε monitor με έναν Η/Υ ή άλλη εξωτερική συσκευή.

Βέλτιστη Ευκρίνεια και Απεικόνιση Χρωμάτων

Τα πλέον πρόσφατα επαγγελματικά monitors της Samsung έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προβάλλουν έγγραφα και εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια και απόδοση χρωμάτων, αναδεικνύοντας μικρές οπτικές λεπτομέρειες ή λεπτομέρειες που – υπό άλλες συνθήκες – θα παρέμεναν κρυμμένες. Η ultra WQHD ανάλυση (3,440x1,440) του μοντέλου CH89 παράγει μια ευκρινή απεικόνιση με σχεδόν 2,5 φορές την πυκνότητα των pixels της FHD ανάλυσης. Στην ίδια λογική, το μοντέλο SH85 με ανάλυση WQHD (2,560x1,440) εξασφαλίζει λεπτομερή απόδοση εικόνας με σχεδόν 1,8 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα pixels από τα στάνταρντ FHD monitors.

Πιο Άνετη Εμπειρία Χρήσης

Τα monitors CH89, CH