Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Nikon D7500 κέρδισε το βραβείο European Prosumer DSLR Camera 2017-2018 (Καλύτερη Φωτογραφική Μηχανή DSLR για Προχωρημένους Χρήστες 2017-2018) στα βραβεία της Ένωσης European Imaging and Sound Association (EISA).

Το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει τη συγκεντρωτική εμπειρία των εξειδικευμένων περιοδικών της EISA και αποτελεί κατάλληλο φόρο τιμής στον καινοτόμο σχεδιασμό και την εξαιρετική απόδοση της D7500.

Η D7500 είναι μια προηγμένη φωτογραφική μηχανή DSLR που διαθέτει μεγάλο μέρος της καινοτομίας της βραβευμένης D500 σε ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και πιο προσιτό σώμα. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο αισθητήρα εικόνας 20,9 εκατομμυρίων pixel, τον ίδιο επεξεργαστή και το ίδιο μεγάλο εύρος ISO όπως η D500, η D7500 αποτελεί ένα αποτελεσματικό και ευέλικτο εργαλείο στα χέρια ενός λάτρη της φωτογραφίας. Με ταχύτητα συνεχούς λήψης 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και το δοκιμασμένο σύστημα αυτόματης εστίασης 51 σημείων της Nikon είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την αποτύπωση γρήγορης δράσης. Χάρη στην τεχνολογία SnapBridge της Nikon, η μεταφορά φωτογραφιών σε μια έξυπνη συσκευή είναι γρήγορη και απλή.Σχόλια της Ένωσης EISA για τη Nikon D7500 – νικήτρια του βραβείου European Prosumer DSLR Camera 2017-2018

Η EISA αντιπροσωπεύει τη μοναδική συνεργασία 50 περιοδικών ειδικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν όλες τις πτυχές των τεχνολογιών στον τομέα του ήχου, του βίντεο, του οικιακού κινηματογράφου, των εφαρμογών στο αυτοκίνητο, της φωτογραφίας και των κινητών συσκευών. Η EISA αυτήν τη στιγμή διαθέτει μέλη σε περισσότερες από 23 ευρωπαϊκές χώρες και, μέσω των ετήσιων βραβείων της, τιμά τα καλύτερα ηλεκτρονικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης για πάνω από 30 χρόνια.