To καλοκαίρι θέλει ξέγνοιαστες στιγμές με δυνατή μουσική. Είτε θέλετε ένα μικρό bluetooth ηχείο που να χωράει στην τσάντα σας ή ακόμα και στην τσέπη σας, είτε κάποιο πιο μεγάλο που να παράγει δυνατότερo ήχο, διαβάστε τις σελίδες που ακολουθούν και σίγουρα θα εντοπίσετε τον πρωταγωνιστή του επόμενου beach party σας!

Urbanista Melbourne Διασκεδάστε με την παρέα σας στους ήχους της επιλογής σας με το ηχείο Urbanista Melbourne. Πέρα από τον δυνατό του ήχο στα 6 Watt, το μικρό του μέγεθος 130x65x22cm και το εντυπωσιακό του design διαθέτει και αντοχή στο νερό (IPX 4), ώστε να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στην παραλία χωρίς να φοβάστε μην χαλάσει αν πιτσιλιστεί με νερό. Φυσικά διαθέτει ασύρματη σύνδεση Bluetooth για να μοιράζεστε τη μουσική σας μαζί του χωρίς περιττά καλώδια, από απόσταση έως και δέκα μέτρα.

Marshall Stanmore

Παρά το μικρό του μέγεθος, το Stanmore παράγει πολύ υψηλό ήχο στα 80 Watt και βαθύ, εκρηκτικό μπάσο, σε οποιοδήποτε χώρο το τοποθετήσετε. Αλλάξτε τραγούδια από το τηλέφωνό, το laptop σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth διαθέτετε, από απόσταση έως δέκα μέτρα. Πέρα από την ασύρματη σύνδεση, υποστηρίζει παράλληλα και πολλαπλές ενσύρματες. Συνδέστε τη συσκευή σας μέσω Jack 3.5mm, Optical & RCA για να μην σας περιορίσει τίποτα!

Sony GTK-XB5L

Μεταφέρετε το… πάρτι όπου επιθυμείτε, παίρνοντας μαζί σας το φορητό ηχείο της Sony GTK-XB5L, που θα μετατρέψει κάθε χώρο σε club. Τοποθετήστε το οριζόντια ή κάθετα και αυτό θα σας χαρίσει στερεοφωνικό ήχο προερχόμενο με ασύρματη σύνδεση από το smartphone, το tablet ή το laptop σας. Απογειώστε τη μουσική σας με τη λειτουργία extra bass, η οποία σας εξασφαλίζει δυνατή αναπαραγωγή, ενισχύοντας τις χαμηλές συχνότητες και την ένταση των μπάσων. Επίσης τα εφέ φωτισμού και τα φωτορυθμικά, που συγχρονίζονται με τον ρυθμό της μουσικής, θα δώσουν την πλήρη αίσθηση του club.

LG PH1

Eντυπωσιακά μικρό με απρόσμενα μεγάλες δυνατότητες, το LG PH1 σας χαρίζει πλούσιο ήχο 360o. Ξεχάστε τα καλώδια και συνδέστε το LG ηχείο σας ασύρματα, χάρη στην τεχνολογία Bluetooth με τις αγαπημένες σας smart συσκευές. Παράλληλα, θα εντυπωσιαστείτε με τον LED φωτισμό του που μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία διαφορετικά mood: Σε σταθερό χρώμα, σε απαλή αύρα φωτός και σε παλλόμενους φωτισμούς που αναβοσβήνουν ανάλογα με τον ρυθμό.

Creative Sound Blaster Roar 2

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς περιορισμούς και ενοχλητικά καλώδια. Το φορητό ηχείο Creative Sound Blaster Roar 2 είναι ασύρματο, ισχυρό (10 Watt) και μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ηχείο, όσο και ως handsfree, powerbank ή εργαλείο ηχογραφήσεων. Σας παρέχει ασύρματη αναπαραγωγή μέσω Bluetooth 3.0 A2DP, aptX (από απόσταση έως και δέκα μέτρα), ενώ παράλληλα διαθέτει ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6000mAh, ώστε να μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια έως οκτώ ώρες!

Toshiba TY-WSP54

Μεταφέρετε ασύρματα την μουσική που σας αρέσει από όλες τις φορητές σας συσκευές, με το TY-WSP54, το οποίο διαθέτει Bluetooth συνδεσιμότητα και Near Field Communication (NFC) και σας χαρίζει υψηλή ποιότητα ήχου 10 Watt. Είτε πρόκειται για μια μέρα στην παραλία είτε απλώς θέλετε να μετακινείστε από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιό σας, η συμπαγής μορφή του TY-WSP54 καθιστά εύκολο το να παίξετε και να απολαύσετε τη μουσική σας όπου και αν βρίσκεστε.

iLuv AUD Mini PartyΔώστε χρώμα και φως στον ήχο με το iLuv Aud Mini Party. Πρόκειται για ένα φωτιζόμενο με πολύχρωμα LED, Bluetooth ηχείο, το οποίο διαθέτει επένδυση καουτσούκ, προκειμένου να είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις γρατσουνιές, γεγονός ιδιαιτέρως χρήσιμο για τη μεταφορά του εκτός σπιτιού. Εχει λειτουργία hands-free για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική παντού, αλλά να μην χάνετε ταυτόχρονα καμία κλήση.

JBL Mini Go

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας με τα JBL Mini Go ηχεία. Είναι διαθέσιμα σε οκτώ χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και μικρό μέγεθος διαστάσεων 3.08cm x 8.3cm x 6.8cm για να το παίρνετε παντού μαζί σας. Θα σας διασκεδάσει με την αγαπημένη σας μουσική με ισχύ 3 Watt, ενώ θα σας αποδεσμεύσει από τις ενσύρματες συνδέσεις, χάρη στο Bluetooth 4.1 που σας επιτρέπει να αναπαράγετε τη μουσική σας από απόσταση έως και δέκα μέτρα.

Soundboks

To Soundboks είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετική ένταση ήχου, μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας και απίστευτο σχεδιασμό, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή για υπαίθρια πάρτι ή ακόμα και για επαγγελματική χρήση. Εχει ακουστικό φάσμα περίπου εκατό μέτρα και παράγει 119dB εξόδου, ενώ η αποσπώμενη μπαταρία του διαρκεί οκτώ ώρες σε μέγιστη ένταση, τριάντα ώρες σε υψηλή ένταση και έως διακόσιες ώρες σε χαμηλή ένταση. Φυσικά μπορείτε να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε, μέσω Bluetooth.